Shaka om ny sang: Den skreg på Medina

Shaka Loveless har lokket Medina med på ny single, men det var ikke uden nerver

Xander, Shaka Loveless og Medina optræder på Grøn Koncert i juli. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Xander, Shaka Loveless og Medina optræder på Grøn Koncert i juli. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

De har før stået på scenen sammen, men det er første gang, at Shaka Loveless og Medina kan stille sig på scenen og synge en sang, som de begge har skrevet.

Det fortæller de to sangere, da Ritzau Fokus møder dem på dagen, hvor Shaka Loveless netop har annonceret samarbejdet mellem de to.

Popstjerner hygger på toppen af Danmark

Faktisk har Shaka Loveless og Medina længe gået med tanken om at lave noget sammen, men det skulle være til den helt rigtige sang, understreger Shaka Loveless. Da han så endelig fandt den rette sang, var det derfor ikke uden nerver, at han præsenterede den for sin nye musikalske parter.

- Lige så snart vi havde skrevet akkorderne, så skreg det bare Medina. Så jeg var virkelig nervøs for, om hun kunne lide den, da jeg skulle sende den til hende, siger Shaka Loveless til Ritzau Fokus, og forklarer, hvad sangen handler om:

- Sangen handler om at møde en, som tager dig ud af mørket. Og den handler om den følelse, det giver indeni, når man virkelig har lyst til at give den anden person alt, forklarer ordsmeden, inden Medina fortsætter talestrømmen:

65-årige Sebastian i Toppen af Poppen

- Shaka og hans hold præsenterede sangen for mig, og jeg elskede den lige med det samme. Vi har kendt hinanden i mange år, og han har spillet i mit band, så at blive forenet på scenen, hvor vi skal synge og optræde på lige fod, bliver rigtig fedt, siger Medina og afviser, at der lige nu er flere duetter på vej fra de to.

- Nu skal vi lige ud med den her, og så kan det være, at vi laver en swingplade sammen, når vi er 50, griner hun.

Stjerner afslører: Det var 2014's største hit

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+