Siamese: Hardrockere med nyt

Den danske rockgruppe klar med album nummer tre

Siamese snart klar med det tredje album. (Foto: Rasmus Bjørn Dahl)
Siamese snart klar med det tredje album. (Foto: Rasmus Bjørn Dahl)

I 2012 fik den danske rockgruppe Siamese - der tidligere hed Siamese Fighting Fish - lidt af et gennembrud med det andet album, ''Breathe: See: Move', der bl.a. af musikbladet Gaffa blev kåret til årets bedste hardrock album.

Tre år senere er det blevet til 150 koncerter i 10 lande, og nu er album nummer tre - bare med titlen 'Siamese' - på trapperne.

Sådan så Jimmy Page ud, da han i 1970 spillede i Danmark. (Foto: Jørgen Angel) Intl. kendte Rock-guitarist napper kuvøse-guf

INTL. MusikNYT Rock'n'Roll: Nøgen kvinde stormer scenen

Dizzy Mizz Lizzy sender i dag deres første single i 19 år på gaden. (Foto: PR) DK MusikNYT Udgiver ny musik: Derfor gik Dizzy Mizz Lizzy fra hinanden

En forløber til albummet er sangen 'Tomorrow Never  Dies', som der også er lavet en video til.

Se videoen her

- Vi  har skabt et rockalbum, der i sit udgangspunkt ikke prøver at være  et rockalbum, siger sangskriver og guitarist Andreas Krüger og forklarer, at bandet ikke har  ladet sig diktere af, hvordan hardrock 'skal - eller plejer at lyde'.

Teksterne står sangeren Mirza Radonjicas for, og de kredser om den rastløse tilværelse, en ung mand kan komme udfor ved at flytte til København.

0 kommentarer
Vis kommentarer