Sidst måtte Tivoli lukke portene: Sådan forbereder de sig på Kim Larsen-koncert i aften

Lune Larsen spiller til Fredagsrock i Tivoli i aften. Da han spillede samme sted for to år siden, måtte den gamle have lukke portene på grund af for mange gæster

Kim Larsen er klar til indtage Fredagsrock i Tivoli. Foto: Mogens Flindt
Kim Larsen er klar til indtage Fredagsrock i Tivoli. Foto: Mogens Flindt

Klokken 22 optræder Kim Larsen til Fredagsrock i Tivoli.

Sidste gang Danmarks nationalskjald indtog scenen midt i København i juli 2016, skabte det lange køer, og Tivoli var nødt til at lukke portene i, bare ti minutter før koncerten gik i gang.

Det skyldtes, at havens max-antal på 33.000 gæster var nået. Og det til trods for, at regnen væltede ned.

Larsen lukkede Tivoli: Han anede det ikke

I år skinner solen fra en skyfri himmel, og hos Tivoli er man da også forberedt på en meget travl dag.

- Vi ved, at Kim Larsen er en meget populær kunstner, så derfor mander vi selvfølgelig op, fordi vi ved, at der kommer mange gæster, fortæller Ellen Dahl, kommunikationskonsulent i Tivoli, til Ekstra Bladet.

- Men vi kan ikke gardere os mod, at der simpelthen kommer flere gæster, end der kan være i Tivoli. Der er dér, vi kan risikere at måtte lukke dørene på grund af et flaskehals, så vi opfordrer folk til at komme i god tid, så der er en løbende tilgang i stedet for at alle forsøger at komme ind klokken kvart i ti, tilføjer hun.

Ellen Dahl regner da heller ikke umiddelbart med, at det bliver nødvendigt at lukke dørene denne gang.

- Det er jo ikke så tit, det sker, og hvis vi gør det, er det som regel en kort overgang, fordi der opstår en flaskehals. Men det er jo ikke til at vide, om det bliver så proppet i dag.

Køen foran Tivoli, som den så ud omkring klokken 19 fredag aften. Foto: Mogens Flindt
Køen foran Tivoli, som den så ud omkring klokken 19 fredag aften. Foto: Mogens Flindt
 

Kim Larsens publikum tissede i kroge og krus

Folk med billet kan gå forgæves
Tivoli har solgt 3000 billetter til det såkaldte Inner Circle-billetter, hvor gæster har bedre udsyn til Kim Larsen. Den type billetter udbydes som oftest ved store, populære koncerter.

Men Ellen Dahl understreger, at også gæster, der har betalt 70 kroner for de gode pladser, kan risikere at blive udelukket fra aftenens koncert. Billetterne giver nemlig ikke ret til at springe køen over.

- Hvis man ikke kan komme ind af indgangen, så kan heller ikke komme i Inner Circle, så derfor skriver vi også ud til folk i forvejen, at de skal være opmærksomme på at være i god tid, selvom de har en billet, konstaterer hun.

Ekstra Bladet har efterfølgende været i kontakt med en læser, der påpeger, at det står på billetterne, at man altid kan få lov til at komme ind i haven, hvis man har billetter til Inner Circle.

Tivoli medgiver, at man har skrevet det uklart på Inner Circle-billetterne til Kim Larsen-koncerten, og det beklager man.

Tivoli vil holde lortelyd hemmelig

Som noget nyt forsøger Tivoli i dag i samarbejde med politiet om at inddrage cykelstien til gangområde, som det bliver lettere at komme forbi de to indgange ved Rådhuspladsen og Reventlowsgade.

- Det er et forsøg på at få alt til at glide lidt lettere, for der kan godt opstå nogle propper dér, forklarer hun.

Kim Larsen meddelte i starten af året, at han er ramt af prostatakræft. I den forbindelse blev den 72-årige sanger nødt til at aflyse en række planlagte koncerter i januar, februar og marts.

Men 28. juni var han tilbage på scenen i Nyborg i selskab med bandet Kjukken, der også er med i aften. Han spiller en række koncerter i både Danmark, Sverige og Norge resten af sommeren.

Kim Larsen gjorde comeback efter kræftsygdom

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri