Skanderborg-skandale: Fem 18-årige scorer nul damer

Vi erkender, at det er skandaløst, siger fem unge, flotte fyre, som hidtil har scoret nul damer på Smukfest

Sebastian Bertelsen (t.v.), Asbjørn Lysemose, Gia Loc Ncoc Nguyn, Kristian Mortensen og Oliver Murphy (t.h.) skammer sig over, at de hverken mandag eller tirsdag scorede. Men nu begynder festen.
Sebastian Bertelsen (t.v.), Asbjørn Lysemose, Gia Loc Ncoc Nguyn, Kristian Mortensen og Oliver Murphy (t.h.) skammer sig over, at de hverken mandag eller tirsdag scorede. Men nu begynder festen.

Natten til onsdag brugte fem flotte efterskole-kammerater på slæbe et stort træ ind i iglotelt, for derefter at drikke sig dybt ned i græsset på Smukfest i Skanderborg.

Mislykkede dame-planer
- Vi havde ellers alle fem ganske andre planer, nemlig at slæbe damer ind i vores telte, siger en hårdt medtaget 18-årige Oliver Murphy.

Sådan gik det ikke. De fem 18-årige scorede mandag og tirsdag aften og natten tilsammen nul damer på Skandeborg.

Det beskrives som alt fra ’utilfredsstillende’ til ’skandaløst’. Og det begrundes med et alt for højt alkohol-indtag kombineret med en række irrelevante aktiviteter, herunder aktiviteten med træet.

I 2013 løb Camilla med titlen som 'Årets Skanderborg-babe'. (Foto: Rasmus Baaner) DK MusikNYT - 31. jul. 2015 - kl. 12:00 Er du årets Skanderborg-babe?

Traumatiseret
Oliver Murphy betegner sig selv som traumatiseret efter de forgangne nætter fiaskoer - og traumatiseret efter et møde med en festival-veninde på Roskilde for et par uger siden.

- Vi var samme to eller tre aftener, men efter Roskilde fik hun en formodning om, at vi var blevet kærester. Det betød, at jeg blev udsat for stalkning, hvor hun under påskud af at skulle besøge et familiemedlem nær min bopæl, kom og besøgte mig, hvilket var hyggeligt nok, siger Oliver Murphy, som beskriver det som knapt så hyggeligt at skulle forklare hende, at de ikke var kærester.

Se også: Mobilepay får festivaldebut i Skanderborg

Ikke kærester
- Det er man jo ikke bare fordi, man har været sammen et par aftener eller tre på en festival.

Kl. 13.30 – halvanden time inden festivalpladsen i bøgeskoven i Skanderborg officielt åbner, er fyrene overraskende optimistiske når det kommer til at revanchere den hidtidige indsats.

- Vi anser de forgange to aftener og nætter som opvarmning. Nu vi klar. Nu begynder festen, forklarer Kristian Mortensen.

Og så henter de fadøl.