Skuespiller i seng med Christopher: Det var vildt sjovt

Sangeren er aktuel med ny hed musikvideo. Og det er ikke kæresten du finder i sengen

Se den frække teaser her
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Den 25-årige popdreng og musiker Christopher kysser til daglig på modelkæresten Cecilie Haugaard. Men i sin nyeste musikvideo har han skiftet damen ud med en fræk brunette.

En teaser til Christophers nye sang 'Naked' er netop blevet lanceret, og videoen er uden tvivl den hidtil frækkeste af slagsen fra hitmageren.

Triumf for Christopher

I musikvideoen ligger popdrengen i en seng med den danske skuespiller Sus-Noreen Wilkins, der lige nu er aktuel i biograffilmen 'Mesteren' samt Kanal 5's nye serie-satsning 'Gidseltagningen'.

Her ligger de halvnøgne og river hinanden i håret, mens der bliver gramset fra højre til venstre.

Christopher har lagt videoen ud på sin egen Facebook-side, som en teaser forud for lanceringen af sangen. Videoen har premiere 20. april.

Ikke grænseoverskridende
Skuespiller Sus-Noreen fortæller, at hun har et godt forhold til Christopher. Det var derfor på ingen måder grænseoverskridende at indspille de hede scener under dynen.

- Jeg har arbejdet med Christopher før 'Naked'-videoen, så det var ikke grænseoverskridende. Han er top professionel, og det var vildt sjovt at lave, skriver hun i en sms til Ekstra Bladet.

Den smukke skuespillerinde fortæller, at videoen blev lavet over to dage, og at hun glæder sig til folks reaktioner, når den endelige version kommer ud.

Ny Christopher-video: Kvindelige følgere i ekstase

Selvom Christopher laver frække scener med den mørkhårede brunette, så tyder alt på, at han stadig er meget glad for kæresten Cecilie Haugaard.

Kendisparret har nemlig for nylig haft den store pung frem og købt en lejlighed på Christianshavn til en pris af svimlende 11,9 millioner kroner.

De har været kærester i knap tre år.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+