Annonce:
Annonce:

Slagtet af Treo i Parken: Nu kommer de danske Bieber-fans til orde

Han blev slagtet i Parken af Thomas Treo, men i aftes var Ekstra Bladets anmelder sendt langt væk fra Justin Bieber, så verdensstjernens trofaste fans kunne komme til orde

Da han spillede i Parken, fik han én stjerne af Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo. Her kan du se hvor mange stjerner Biebers egne fans gav hans præstation i Aarhus. Foto: Ernst Van Norde
Da han spillede i Parken, fik han én stjerne af Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo. Her kan du se hvor mange stjerner Biebers egne fans gav hans præstation i Aarhus. Foto: Ernst Van Norde
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Thomas Treo gav Justin Bieber sølle én stjerne ud af seks, da han spillede i Parken i oktober.

En karakter, der langt fra faldt i god jord hos de danske 'beliebers'.

I dag - til popdrengens koncert på Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus - har vi ladet nogle ganske andre anmeldere komme til orde: nemlig de dedikerede fans.

Læs deres anmeldelser nederst i artiklen.

Selv tak, Bieber: Treo bliver væk fra Væddeløbsbanen

Han er ingen Thomas Helmig, men vurderet ud fra antallet af skrigende piger, kunne Aarhus nu godt lide Bieber alligevel. 

Da det første nummer rungede ud, blev der klappet med så stor militær præcision fra de troende ’beliebers,’ at selv russiske militærgeneraler ville nikke anerkendende. Og så var festen ligesom i gang på væddeløbsbanen i Aarhus, hvor den canadiske popcharmør havde inviteret til pinsegilde.

Annonce:

For en udefrakommende kunne det godt virke en smule svært at skille de første numre fra hinanden, da det meste druknede i en heftig bas. Superstjernen holdt sig dog oven vande og virkede ganske energisk på scenen. Der blev hevet op i trøjen, og så blev der hvinet. Selvfølgelig. 

Og pludselig fik han smidt en akustisk guitar i armene, og så var vi faktisk alle sammen klar til en nyfortolket udgave af ’Stupid Man.’ 

Det fik vi ikke.

I stedet fik vi fællessang, da publikum og Bieber mødtes i en duet over ’Love Yourself’. Og selv om lejrbåls-seancen da var en rar adspredelse fra det tidligere bas-helvede, så var det som om, at det gjorde alle en smule søvnige. Ikke mindst hovedpersonen selv, der meget lidt begejstret fik mumlet:

– What a great night. 

Den bedste aften
Der skulle dog hurtigt komme gang i røgkanoner, elektriske rytmer og letpåklædte, kvindelige dansere. Det temposkift var tilsyneladende noget, han kunne lide.

Annonce:

– It’s the best night of my life, fik han spyttet ud i mikrofonen. Og det var da en ganske skøn aften i Aarhus, men ligefrem den bedste aftens i hans liv? Det var der vist ikke rigtig nogen, der troede på. Kun de 2000 teenagepiger nærmest scenen, der slugte alle hans ord råt. 

Og Justin Bieber er ikke for mavesure, gamle mænd. Han er ung, han laver musik til unge, og han bliver forgudet af de unge piger, der også kan andet end at hvine. Det opdagede vi, da den unge verdensstjerne begyndte at rulle hit-arsenalet ud og væddeløbsbanen sang med.

Da han spillede i Parken, fik han én stjerne af Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo. Her kan du se hvor mange stjerner Biebers egne fans gav hans præstation i Aarhus.

Artiklen fortsætter under billedet...

 

Laura Holm Lindberg Sørensen, 15 år fra Støvring, Aalborg. Går i folkeskole.

Fem stjerner.

Laura har været fan af Bieber siden 2012, fordi han ’synger rigtig godt og er mega-lækker’. Mandagens koncert var hendes tredje.

Hvad var det bedste ved koncerten? 

– Helt vildt overdrevet fed koncert. Helt klart den bedste af dem, jeg var været til. At han faktisk gav os mere opmærksomhed i pit end jeg havde troet. Jo mere, jo bedre.

Annonce:

Hvad var det værste? 

– At han i en sang tøvede lidt og faldt lidt ud af teksten. Men det er Justin, så det gør intet. Han gjorde det godt uanset fejl.

Artiklen fortsætter under billedet...

 

Sophie-Amalie Sørensen, 17 år fra Aarhus. Går på STX.

Seks stjerner.

Sophie-Amalie har været ’belieber’ lige siden 2009, fordi Bieber ’laver noget helt fantastisk musik’ og ’ser ret godt ud’. Hun er glad for at være del af det sociale fællesskab med de andre fans, men har ikke været til en koncert før i går.

Hvad var det bedste ved koncerten?

– Den var helt igennem fantastisk, langt over alt forventning. Selv om vi havde ventet længe, og der blev skubbet og mast, så var det virkelig det hele værd. Jeg synes tit, Justin er blevet fremstillet på en helt anderledes og negativ måde, men sådan var han slet ikke her til aften. 

Hvad var det værste? 

Annonce:

– Det var ret hårdt at stå oppe foran, for alle var naturligvis meget spændte og ville gerne selv op foran, og syv timer er ret mange at stå fuldstændig klemt i. Men vi holdt humøret oppe, og så stoppede skrubberiet lidt, da Justin så gik på. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Løkke – for Ekstra Bladet bliver det en fest

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: