Smukfest Copenhagen aflyses

På grund af svigtende billetsalg aflyses dette års københavnske smukfest, der havde store navne som Lenny Kravitz og Dizzy Mizz Lizzy på plakaten

Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Skanderborg Festivalklub, der står bag Skanderborg Festivals københavnske afstikker 'Smukfest Copenhagen', meddeler nu, at årets planlagte festival aflyses.

Festivalklubben regner med, at aflysningen kommer til at koste mellem fire og seks millioner og oplyser i samme ombæring, at alle billetkøbere kan regne med at få deres penge retur.

Som begrundelse oplyses følgende:

- Der kan være mange årsager hertil, men mest af alt tror vi at markedet simpelthen er mættet, lige præcist af den konstellation af artister og den type festival vi tilbyder her - Kort og godt.

Formanden for Skanderborg Festivalklub og arrangør af Smukfest Copenhagen uddyber beslutningen således:

- Her fem uger før vi skulle åbne, må vi indse at vores billetsalg er så lavt, at vi ikke kan forsvare at gennemføre arrangementet. Faktum er, at vi kun har solgt en fjerdedel af de billetter vi havde solgt på samme tidspunkt sidste år - og som udviklingen har været, har vi ingen tro på, at det udvikler sig anderledes.

Smukfest Copenhagen var planlagt til at finde sted på 10-øren og 5-øren den 31. juli og 1. august.

Tøserock med Mizz Lizzy

Blandt de navne der skulle have optrådt kan nævnes Lenny Kravitz, Martin Garrix, Dizzy Mizz Lizzy, De Eneste To, Burhan G, Tove Styrke og The Minds of 99.

I pressemeddelelsen vedrørende den aktuelle aflysning oplyses det desuden, at det første forsøg sidste år også gav underskud - og nu er smertegrænsen så øjensynligt nået.

- Vi betragtede sidste års underskud som en investering i fremtiden for vores nye festival – og var sikre på, at vi med to hele weekenddage, et godt musikprogram og masser af gode oplevelser planlagt på pladsen, også havde det der skulle til for at sælge de nødvendige billetter. Sådan er det desværre ikke gået og vi vælger derfor at aflyse, fremfor at gennemføre et lunkent arrangement, står der at læse i pressemeddelelsen.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+