Annonce:
Annonce:

Smukfest erkender fejl efter koncert-kaos

Tobias Rahim var placeret på en for lille scene, indrømmer den jyske festival dagen derpå

Folk strømmer til Tobias Rahim-koncerter, hver gang han spiller. Foto: Anthon Unger
Folk strømmer til Tobias Rahim-koncerter, hver gang han spiller. Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Festivaler på stribe har begået fejl i forbindelse med Tobias Rahim-koncerter denne sommer, hvor det gang på gang er blevet undervurderet, hvor stort et navn han lynhurtigt er blevet på den danske musikscene.

Ekstra Bladet har flere gange i løbet af sommeren beskrevet, hvordan der opstår kaos ved hans koncerter på de danske festivaler - blandt andet på Roskilde og Jelling, hvor scenerne var for små og interessen for stor. Fredag var den gal igen.

Her havde han fået den næststørste scene på Smukfest, Stjernescenen, hvor indgangene måtte lukkes, da de første 30.000 var kommet ind. På samme tid spillede Tina Dickow for et færre antal mennesker på hovedscenen, Bøgescenerne.

Et hav af mennesker var fredag på plads for at høre Tobias Rahim. Foto: Anthon Unger
Et hav af mennesker var fredag på plads for at høre Tobias Rahim. Foto: Anthon Unger
 

Ekstra Bladet var kort efter koncerten fredag aften i kontakt med Smukfest-talsmand Søren Eskildsen, som ikke ville kalde det en fejlplacering af Tobias Rahim.

Annonce:

'Det kan man altid diskutere, men i der her tilfælde foregår det godt og forsvarligt, men vi kan da konstatere, at der er mange, der gerne vil høre Tobias Rahim,' skrev Søren Eskildsen.

Men dagen derpå er han kommet på andre tanker. Det skriver TV2 Østjylland.

- Vi må erkende, at den gode Tobias Rahim skulle have spillet på Bøgescenen i stedet for. Når vi nu kigger på det på bagkant, så havde det været godt, siger Søren Eskildsen til mediet.

Stemningen var god hele vejen ned gennem menneskemængden, selvom de bagerste egentlig ikke kunne se giraffen.  Foto: Per Lange
Stemningen var god hele vejen ned gennem menneskemængden, selvom de bagerste egentlig ikke kunne se giraffen. Foto: Per Lange
 

Han fortæller dog, at det er svært at rykke rundt på placeringerne, når først programmet er lagt, men han glæder sig over, at det gik forholdsvist fredeligt til, selvom en del måtte afvises ved indgangen på grund af pladsmangel.

Ekstra Bladet var selv til stede ved den propfyldte koncert. Det kan du læse om her.

En lignende situation opstod på Roskilde, hvor mange mente, at Tobias Rahim skulle have haft en større scene. Anders Breinholt var dog ikke en af dem.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: