Smukfest svines for musikprogram

Der er klar overvægt af kritiske, skuffede og decideret rasende kommentarer at finde i kølvandet på dagens offentliggørelse af festivalens musiknavne

Smukfest forsvarer årets musikprogram med, at de bruger lige så mange ressourcer på at bygge en spektakulær festivalplads, som på at booke musik. Foto: Rasmus Baaner
Smukfest forsvarer årets musikprogram med, at de bruger lige så mange ressourcer på at bygge en spektakulær festivalplads, som på at booke musik. Foto: Rasmus Baaner

Se også: Endelig: Smukfest afslører 100 navne

Når man køber en billet til Smukfest, før der er offentliggjort så meget som et eneste musiknavn, har man i sagens natur sagt ja til at købe katten i sækken.

Så efter man har betalt sine 2.395 kroner for Danmarks dyreste festivalbillet, er der blot tilbage at håbe på, at årets kat er smuk.

I dag ved frokosttid blev spændingen endelig udløst, da Smukfest med 100 navne offentliggjorte langt størstedelen af årets musikalske program.

Og at dømme efter reaktionerne på Smukfests Facebook-side, er der overvejende enighed om, at det er en meget, meget grim kat, Smukfest i år har hevet op ad sækken.

Smukfest 2017 blev udsolgt, før et eneste musiknavn var offentligjort. Foto: Stine Tidsvilde
Smukfest 2017 blev udsolgt, før et eneste musiknavn var offentligjort. Foto: Stine Tidsvilde
 

Blandt andet skriver Marcus fra Nordjylland kort og poetisk: 'Hold kæft en omgang lort', mens flere sarkastisk spørger, hvornår hovednavnene mon bliver offentliggjort.

Andre håber på det bedste. Blandt andet Anja Hundborg:

- Hmm, det er godt nok fesent. Håber der kommer bedre overraskelser på programmet, senere.

Som reaktion på programmet planlægger en anden kvindelig deltager i år at tilbringe mere tid sammen med sin ølbong. Hun skriver:

- Hold nu kæft et lorteprogram i forhold til andre festivaller. Skal man se positivt på det, så kan man hænge lidt mere i lejren i år. Vi må ha ølbong med. Håber godt nok der kommer nogen flere og bedre hovednavne!

Håbløse hovednavne
Ekstra Bladets musikanmelder er heller ikke synderligt begejstret:

- Når man ser de navne, så forstår man godt, at de venter så længe med at offentliggøre dem. Smukfest ville forhåbentlig ikke få udsolgt, hvis folk vidste, hvad de betalte for, vurderer Thomas Treo og fortsætter:

- De udenlandske hovednavne er håbløse. Major Lazer og Ellie Goulding har givet flere dårlige koncerter på dansk grund de senere år. Boney M kommer også! Ellers består plakaten jo bare af de sædvanlige danske navne, man kan se overalt hver eneste sommer. Der må snart være nogle tusinde billetter til salg på Den Blå Avis.   

På Smukfests Facebook-side giver flere udtryk for, at de havde håbet på et ekstraordinært musikprogram i år, da billetprisen er blevet sat et par hundrede kroner op i forhold til tidligere.

Flere toiletter
Smukfest forsvarer pristigningen med, at der i år vil være 10 procent flere toiletter.

På Facebook forsvarer Smukfest årets program, som de beskriver som et af de mest alsidige og aktuelle, de nogensinde har præsenteret.

Desuden forklarer de, at Smukfest donerer overskuddet til gode formål og derfor ikke har uanede midler til store verdensstjerner.

Læs kritikken af musikken og svarene fra Smukfest HER

53 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Musik
Seneste i Musik
Hent flere

Thomas Treo skamhører

1.D-A-D: 'A Prayer for the Loud' (Mermaid-album/Ude 31. maj)
2.Black Mountain: 'Destroyer' (Jagjaguwar-album/Ude 24. maj)
3.Buddy & Julie Miller: 'Breakdown On 20th Ave. South' (New West-album/Ude 21. juni)

Rune Melchior Sjørvad skamhører

1.Tue Track: 'It Crawled Outta My Hand, Honest!' (72 Voksenmusk-ep/Ude nu)
2.Drugdealer: 'Raw Honey' (Kemado-album/Ude nu)
3.The Tallest Man On Earth: 'I Love You. It's a Fever Dream' (Birds-album/Ude nu)
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere