Solgte 43.000 billetter på en time: Nu giver Sheeran ekstrakoncert

Danskerne er vilde med den rødhårede hitmager, der nu har presset endnu en koncert på dansk grund ind i sin tourplan

Ed Sheeran spiller to koncerter i Odense til sommer. Foto: AP
Ed Sheeran spiller to koncerter i Odense til sommer. Foto: AP

Det tog Ed Sheeran en lille time at sælge samtlige 43.000 billetter til sommerens koncert i Tusindårsskoven i Odense 28. juli.

Det antal billetter var ikke i nærheden af at efterkomme efterspørgslen på at høre den engelske sangers iørefaldende hits live.

Den overvældende interesse har fået Ed Sheeran til at presse endnu en koncert på dansk grund ind i sin tourplan, og det betyder, at han også spiller i Odense 27. juli.

DK MusikNYT - 20. sep. 2018 - kl. 11:01 Verdensstjerne til Danmark

'Annonceringen af koncerten med Ed Sheeran i Tusindårsskoven 28. juli blev mødt med en enorm bevågenhed fra pressen og en endnu større interesse fra Ed Sheerans mange danske fans. Faktisk var der på kun 48 timer mere end 70.000 fans, der havde registreret interesse for koncerten på Facebook, og derfor begyndte arbejdet hurtigt med at få arrangeret en ekstrakoncert, skriver Beatbox Entertainment i en pressemeddelelse.
 
'Det er derfor med stor glæde og stolthed, at vi nu kan præsentere endnu en koncert med Ed Sheeran i Tusindårsskoven. Koncerten vil blive afviklet lørdag 27. juli 2019 i Odense, og billetsalget er allerede i gang', skriver de.

Se også: Se det bizarre comeback: Sanger tilbage på jernhesten efter grimt uheld

Sidste gang, rødtoppen besøgte Danmark, var i Boxen i Herning i 2017.

Den 27-årige brite sælger millioner af album og har toppet hitlister verden over. Senest med sit tredje album, 'Divide', der kom på markedet 3. marts i 2017.

14 kommentarer
Vis kommentarer