Spændte fans i kø til Adele: Hun er helt fantastisk

Foran Forum i København er der efterhånden fyldt op med fans, der gerne ligger i kø i flere timer for gode pladser til aftenens Adele-koncert. Mød dem her i klippet

Chipsposer, pizzabakker og små papkrus med rosévin fylder fortorvet foran indgangen til koncertstedet Forum i København forud for aftenens stjernevisit.

Tiden frem til koncerten i aften med den britiske superstjerne Adele bliver slået ihjel med både iPads, sladder og fællessang.

Og de første fans mødte op med klapstole og tæpper allerede klokken otte tirsdag morgen. Se de allermest ivrige og dedikerede fans fortælle om deres store idol i klippet øverst i artiklen.

Se også: Adele troner på ny rigmandsliste

Håb om gode pladser
- Fra jeg købte billetterne, vidste jeg, at vi skulle være her tidligt for at sikre os gode pladser, fortæller en ung kvinde i køen til Ekstra Bladet. Hun og veninden har ligget på deres tæpper bag hegnet siden klokken ti tirsdag formiddag.

Se også: Adele i København: Her er hun

Den verdensberømte sangerinde Adele giver koncert foran 10.000 fans i Forum i København og onsdag foran 12.500 i Boxen i Herning.

Da billetterne blev sat til salg tilbage i december, blev de revet væk på kun 20 minutter.

Og det er da også mestendels den unikke mulighed for at høre de mange Adele-hit helt tæt på, der tiltrækker de fleste fans i køen:

- Man ved jo aldrig, hvornår hun gæster Danmark igen, udover de to gange hun holder koncert nu i dag og i morgen, fortæller flere fans i køen foran Forum.

Se Ekstra Bladets live-dækning af koncerten i aften og læs Thomas Treos anmeldelse efter klokken 22.

I anledningen af skudår fik en kvindelig Adele-fan mulighed for at fri på scenen. Om de danske koncert-gængere er heldige at komme til at opleve et lige så spektakulært frieri som dette, vil tiden vise.  

6 kommentarer
Vis kommentarer