Springsteen-fans i Horsens: I kø siden torsdag

Fans har ventet i dagevis foran Casa Arena Horsens for at se Bossen på klos hold

Steven Hansen har sovet i et telt på en nærliggende p-plads. Foto: Per Lange
Steven Hansen har sovet i et telt på en nærliggende p-plads. Foto: Per Lange
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Solen bager ned på de omkring 300 mennesker, der står linet op i tre rækker midt ude på vejen foran Casa Arena i Horsens, fordi de vil helt i front, når Bruce Springsteen and The E Street Band går på scenen i dag klokken 20.

Kø-folket har lavet et særligt system med løbende optællinger, så ingen kan snyde sig til en plads tæt på The Boss. Dermed har alle de ventende et nummer på hånden, og en ad gangen bliver deres tal råbt op for at tjekke, om de stadig er i køen.

Personen med nummer et er 30-årige Steven Hansen.

- Jeg har aldrig været nummer et før, så nu, hvor jeg har tid og råd, var det, det jeg skulle, lyder det fra Steven Hansen, der har ligget i kø siden torsdag og sovet i telt på en nærliggende parkeringsplads.

Det sociale tæller
For Steven Hansen, der til daglig arbejder som efterskolelærer, handler 'kø-livet' om at være den første, der bliver lukket ind, men også det sociale.

- Jeg har mødt folk fra mange forskellige lande i køen. Kø-livet er noget særligt. Vi ses kun, når touren er på, så det er hyggeligt at gense hinanden, siger han.

Bossen i Parken: Genoplev højdepunkterne

Når koncerten slutter skal han videre til Göteborg, der er Bruce Springsteens næste stop, og sådan bliver det ved lidt endnu.

- Efter koncerten i Horsens skal jeg se fire koncerter med Bruce Springsteen i træk, siger han.

Dårlig lyd i Parken
Det er anden gang inden for en måned, at Bruce Springsteen spiller i Danmark. I juni spillede han i Parken, hvor lyden blev kritiseret.

Arrangør om Springsteen-lyd: Bossens ansvar

Dengang sagde booking-selskabet Live Nation, at det er op til artisterne at sørge for, at lyden er, som den skal være.

- Det er alene artisten, som står for de lydmæssige forhold. Vi fremsender målinger og går i dialog med artisten omkring det lydmæssige, men i sidste ende er det artisten og deres folk, som står for den lydmæssige afvikling. Et stadion med 50.000 mennesker vil altid være en udfordring at lave god lyd til alle, kæmpe rum med glas, stål og beton, skrev direktør Jesper Christensen.

Følg Ekstra Bladets live-dækning af koncerten her på siden. Ekstra Bladets udsendte er tilstede på Casa Arena, og der vil løbende komme opdateringer med hvilke numre, der bliver spillet, fakta og stemningsreportager.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+