Streaker afbrød 'Hammerslag'-vært

Tv-værten blev perpleks, da en nøgen mand afbrød hans konferencier-job

En frø, en gris, en kylling og en kanin lød spidsrod på 'Kærligheden'. Video: Per Lange
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Et par gyldne boksershorts og en gylden bh med en chip til indkøb af øl for 500 kroner var på højkant, da fire modige piger torsdag eftermiddag løb forhindringsløb på campingområdet 'Kærligheden' på SmukFest.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Per Lange
Foto: Per Lange
 

Pigerne var blindet af deres dyre-kostumer, men så blev de også 'skånet' for den streaker, som en kort stund afbrød konkurrencen og lavede et flot rullefald under en af forhindringerne.

Hele legen blev ledet af 'Hammerslag'-vært, Christian Degn, der blev lettere perpleks, da den nøgne ungersvend løb på banen og viste sig frem i sit fødselsdagskostume.

- Havde det været Champions League, så havde de skruet væk, men ikke her. Her får vi det hele med, sagde Christian Degn, der hurtigt fik samlet sig selv og fik hyldet nøgenheden på 'Kærligheden'.

I morgen er der mere bar hud på campingområdet. Her afholdes det traditionsrige 'Nøgen-kano', hvor friske piger og fyre giver den gas i roning på Skanderborg Søen neden for campingområdet.

Foto: Per Lange
Foto: Per Lange

Foto: Per Lange
Foto: Per Lange

Foto: Per Lange
Foto: Per Lange

Foto: Per Lange
Foto: Per Lange

Onsdag fik en række danske kendte - blandt andre Sisse Fisker, Tom Kristensen og Lars Brygmann - en bar røv i hovedet, da de spillede kendis-håndbold på SmukFest. Se med her

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+