Succesen fortsætter: Lukas Graham slår rekord i Sverige

Sangen '7 Years' hopper direkte ind på førstepladsen på Spotifys liste over de mest afspillede sange i Sverige - så hurtigt er ingen dansk artist tidligere røget til tops på den svenske hitliste

Lukas Graham - nu har svenskerne også fået øjnene op for de danske himmelstormere (Foto: Anthon Unger).
Lukas Graham - nu har svenskerne også fået øjnene op for de danske himmelstormere (Foto: Anthon Unger).

Det storhittende band Lukas Graham høster anerkendelse blandt musikfans i Danmark, men så sandelig også uden for landets grænser. Bandet har nemlig vundet de svenske musikelskeres hjerter og stryger ind på førstepladsen over de mest spillede numre på Spotify i Sverige.

Det er sangen '7 Years', der har formået at få bandet til at hoppe direkte ind på førstepladsen på Spotifys liste over de mest afspillede sange i Sverige. Dermed er det den danske artist, der gennem tiderne hurtigst er røget til tops på den svenske hitliste. Timingen kommer samtidig med Spotifys fire års jubilæum i Danmark.

Se også: Lukas Graham i flæsket på Dansk Folkeparti

- Jeg kan slet ikke få hænderne ned! '7 Years er #1 på Spotify i Sverige!

- Tusind tak til alle mine fans for at lytte til den, og tak til Spotify for at støtte den, siger Lukas Graham, forsangeren der har lagt navn til bandet.

Det er dog ikke den eneste rekord, Lukas Graham har slået for nylig. I sommer blev deres seneste album 'Lukas Graham (Blue Album)' det mest hørte album på én dag i Danmark, og alle albummets sange spillede sig ind på top 50 på Spotify.

Se også: Lukas Graham overgår guitarguder

- Vi har fulgt Lukas Graham over de seneste par år, og vi er meget glade for at se, at fans over hele Norden har opdaget hans musik.

- Jeg er overbevist om, at det her kun er begyndelsen, siger Erika Wiklund, som er ansvarlig for samarbejdet med blandt andet de danske musikselskaber hos Spotify.

8 kommentarer
Vis kommentarer