Super sexede Christopher: Jeg tager den til kanten

Den storcharmerende sanger afslører sine hede lagen-fantasier på sit nye album

Ekstra Bladet mødte Christopher mandag. Se den charmerende sanger her fortælle om sit nye album - og tulipanerne

Det er ikke så underligt, at unge danske piger har hede drømme om Christopher.

Hans brede, veltrænede skuldre, intense blik, babybløde kinder, charmerende krøller og stemmen, der kan ramme det høje C, går rent ind hos alle fra mindre piger til teenage-tøser, der konstant har næsen begravet i Snapchat og Instagram.

Drømmene om den 24-årige krøltop bliver med garanti ikke mindre hede, når han på fredag sender sit nye album på gaden. Det er nemlig noget af en frækkert, Christopher har begået.

Medina og Christopher tilbage i 2013. (Foto: Jørgensen) Danske kendte Medina: - Fantastisk at Christopher har succes

Flere af sangenes engelske tekster oser af sex. Heldigvis forstår de yngste fans, der lytter til Christophers musik, mens bamserne trilles i takt i dukkevognen, intet. Og på teenageværelserne går de spritnye sange sandsynligvis rent ind.

- Nogle af numrene går til kanten, erkender Christopher, da Ekstra Bladet møder ham til en snak om albummet, der har fået titlen 'Closer'.

  Christopher Lund Nissen - københavneren har meget langt op til forbilledet Justin Timberlake. (Foto: Philip Davali) DK Album-anm. Unaturlig sex med Christopher

Med sange som 'All About Sex' og 'First Time', der handler om at knalde som den første gang, kommer man helt tæt på sangeren og hans lagen-fantasier.

- Jeg føler, at de sange, der er på det her album, er super ærlige og super personlige - og jeg kan godt lide at tage den til grænsen og gamble lidt, siger han.

- Jeg er en sucker for stærke kvinder, der bare kan deres pis og har noget power, siger Christopher. (Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT Christopher: Vil aldrig lade pigen betale middagen

Et af de numre, som, Christopher selv synes, er lige på vippen, er pladens første single, 'Tulips' - ' I wanna kiss your tulips' er en fed metafor. Den er på kanten, men samtidig klog, synes jeg. Sangen handler om at sige undskyld - og det kan man gøre på mange forskellige måder. Det kan man både gøre med tulipaner og med kys.

- Og hvor sidder de tulipaner så henne?

- Ja, det må man selv tolke, siger han med et grin.

Bedst under pres
Siden Christophers karriere begyndte at tage fart, er det kun gået en vej for Amagerdrengen.

Opad! Derfor er det også begyndt at kilde lidt i maven på sangeren, nu hvor hans tredje udgivelse er på trapperne.

- Jeg har helt sikkert kunnet mærke, at der har været et meget større pres på hele arbejdet med at lave denne plade i forhold til den sidste.

På at skulle leve op til succesen og bevise at jeg er her af en grund - og at jeg nok bliver ved med at være her.

- Hvordan har du det med det pres?

- Jamen, jeg er ret god under pres. Faktisk nok bedst, hvis jeg selv skal sige det.

Når jeg skal skrive en sang, er jeg blevet bedre til at lukke alt muligt ude og stole på mig selv. Jeg har selvfølgelig en lille jury af folk, jeg spørger, og de forstår mig og ved, hvor jeg vil hen. Men det kræver en vis grad af selvtillid.

Christopher og kæresten kom som nogle af de første til dronningens fest. Foto: Tariq Mikkel Khan Danske kendte Christopher: Dronningen er vild med min musik

Troen på sig selv har han stille og roligt bygget op med den erfaring, han har fået siden debut-singlen, 'Against the Odds'.

- Jeg har været i gamet, siden jeg var 18 - nu er jeg 24. På den første plade havde jeg ikke så meget at skulle have sagt, på den næste lidt mere og nu har jeg en del mere, for jeg ved, hvad der virker. Og jeg vil meget hellere fejle, hvis det er min egen skyld.

Christopher ved allerede med garanti, at 'Closer' får en varm modtagelse hos hans skare af Stopherlovers, som hans hardcore fans kalder sig.

- Det giver mig en kæmpe ro, at jeg har så mange trofaste fans. Jeg ved, at de kommer til mine koncerter og helt sikkert står og synger med. Det er virkelig en dejlig følelse, siger han.

Krudt i røven
De seneste tre år har der været knald på i Christophers liv. Han har rejst Danmark rundt og spillet koncerter, skrevet sange i Los Angeles og har så småt taget hul på en karriere i Kina.

- Jeg elsker variationen og det der med, at der ikke er to dage, der ligner hinanden. At man står op hver dag og prøver noget nyt.

- Savner du nogen sinde en hverdag med almindelige arbejdstider og sådan noget?

- Åh gud nej. Det ville dog være forfærdeligt. Det har jeg prøvet - det der med at møde ind på arbejde til en bestemt tid. Det gjorde jeg, dengang jeg var lagerarbejder. Det var vanvittigt, og det er jeg blevet vaccineret imod, siger han med et skævt smil.


Hør Christopher fortælle om sit lagerarbejde her.

- Der er nogle helt sindssyge peaks i mit liv - og derfor er springet til, når jeg har fri, virkelig stort. Man lærer at håndtere det, men jeg har stadig problemer med det. Når jeg kommer hjem fra en hel festival-turné, så sidder jeg pludselig hjemme i sofaen, og kroppen sitrer, for den er vant til at få det der kick. Og så skal jeg ikke en skid.

- Hvad gør du så?

- Der er ikke noget at gøre.Man må gå helt kontra og se 'Krummerne' og drikke en kop te, griner han og erkender samtidig, at han ikke helt kan slippe afhængigheden af kickene fra scenen, sige han og fortsætter.

Christopher med sin kæreste, Cecilie Haugaard. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Christopher fortæller om tiden med pigejagt

- Jeg kan mærke, at jeg har fået mere krudt i røven. For jeg er vant til en hverdag, hvor der hele tiden sker noget. Jeg skal hele tiden have det der rush, og når jeg ikke kan få det ved at være ude at spille musik, så er det ud i kabelparken og tage nogle flyvehop eller fyre den af på fodboldbanen. Så jeg forsøger at få de rush på en anden måde.

- Andre ville måske ty til sprut eller stoffer, så det lyder da ret fornuftigt, synes du ikke?

- Det ved jeg ikke. Det er jo også en slags afhængighed. Ligesom cigaretter og stoffer og sådan noget. Man kan virkelig godt blive afhængig af at skulle have et kick... og så kan man sige, at så er det måske et meget sundt et at gå efter det sportslige og fysiske.  Altså endorfin-rusen. Men det er stadig en afhængighed.

Christophers 'Closer' udkommer på fredag.

 

14 kommentarer
Vis kommentarer