Suspekt overgiver sig til rasende hestepiger

Raptrio ændrer pladecover efter anklager om indirekte accept af dyremishandling

Flere er blevet forargede over Suspekts coverbillede, fordi de mener, at hesten lider. (Facebook)
Flere er blevet forargede over Suspekts coverbillede, fordi de mener, at hesten lider. (Facebook)

Der breder sig lige nu et mindre had mod rapgruppen Suspekt, fordi deres coverbillede, som de har lagt på Facebook, viser en halvnøgen kvinde, der hiver så meget i tøjlerne på en hest, at dens mundvige strækkes voldsomt.

'Jeg er STOR Suspekt fan, og Lukas Graham fan, men jeg er også hestepige med stort H, og jeg må bare sige, at det billed provokerer mig...... Og IKKE på den gode måde Det er en ommer drenge!!! skriver Anja Blach Svendsen i kommentarfeltet til billedet.

Og hun er bestemt ikke den eneste. Rigtig mange - hovedsagligt kvinder - diskuterer i skrivende stund, hvorvidt Suspekt indirekte accepterer dyremishandling med billedet.

Grøn Koncert afslører hovednavn

Suspekt. (Foto: Tomace)
Suspekt. (Foto: Tomace)
 

'Dårlig stil med et billede af en hest som TYDELIGVIS ikke har det godt.. Indirekte accept af, at man kan udsætte heste for overlast! Det kunne I godt have gjort bedre drenge.. Ja I vil gerne være nogle banditter, men vi kan vel være enige om, at det ikke skal være på bekostning af dyr (og børns) ve og vel?' skriver Elene Miella Eden Nielsen.

Og Maya Bruun mener heller ikke, at rapgruppen, der er kendt for sllibrige og hardcore tekster, kan tillade sig at bruge billedet:

'Oh my.. Rigtig flot at reklamere med dyreplageri på den måde. Billedet viser tydeligt, at hesten ikke har det godt. Tror der er RIGTIG mange piger (og drenge), der lige har mistet ALT respekt de havde for jer som kunstnere. Dårlig stil.'

Ny musikvideo: Gangstere og frække damer

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Suspekt og deres pladeselskab. Men umiddelbart efter rapgruppen blev gjort opmærksom på billedet af Ekstra Bladet, slettede de det og uploadede i stedet et nyt billede med teksten:

'Vi i suspekt går ikke ind for dyremishandling og har derfor valgt at censurerer vores cover til søndagsbarn, da der åbenbart har været tale om en form for påtvunget tortur i denne sammenhængen. Produktionstiden for erstatning af grafisk materiale på platformen internettet ikke så hurtig som man skulle tro, men her er et cover hvor alt er dejlig sort. Det man kan hygge sig med indtil det nye kommer op, hvis man ikke kan holde det andet ud.'

Suspekt: Dumme svin

Suspekt skal blandt andet spille på Roskilde Festival i år.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.