Syg superstjerne må udskyde Royal Arena-koncert

Lady Gaga må droppe sin udsolgte koncert i København næste måned

I den kommende Gaga-dokumentar fra Netflix, 'Five Foot Two' - åbner stjernen op omkring sygdommen

Lady Gaga lider under konstante kroniske smerter, men stopper ikke med at underholde sine mange fans. Foto: Jordan Strauss/AP Intl. kendte Populær sangerinde lider af kronisk sygdom

I en netop udsendt pressemeddelelse oplyses det, at fans af den amerikanske superstjerne Lady Gaga alligevel ikke kommer til at se deres idol næste måned.

- Vi beklager at måtte meddele at Lady Gaga må udskyde sin europæiske turné grundet sygdom, det gælder også koncerten i Royal Arena lørdag 21. oktober 2017, lyder det i pressemeddelelsen.

Koncerten i København var en del af sangerens 'Joanne World Tour'.

Pas på billetten
Billetkøbere instrueres i at beholde deres billet, indtil yderligere information om ny dato findes. Billetkøberne får direkte besked via Ticketmaster, oplyser koncertarrangøren Live Nation.

- Hun ønsker at give sine fans den bedste version af det show, hun har bygget til dem, når turnéen genoptages, skriver Live Nation.

I pressemeddelelsen oplyses det desuden, at sangeren nu vil bruge de næste syv uger på at samarbejde med sine læger, så hun kan blive frisk nok til igen at kunne stå på en scene.

Alvorlige smerter
Det fremgår desuden, at beslutningen om at ændre planer og fokusere benhårdt på at komme til hægterne er truffet på baggrund af råd fra eksperter, og at Lady Gaga netop nu har så 'alvorlige smerter', at det utænkeligt at gennemføre koncerter.

Lady Gaga aflyste 14. september sit besøg i Rio i Brasilien kort tid efter, hun offentliggjorde sin sygdom.

Hendes turné i Europa skulle starte 21. september i den spanske by Barcelona. Sidste planlagte koncert var 28. oktober i Köln i Tyskland.

Lady Gaga på scenen med Metallica til Grammy Awards tidligere på året i Los Angeles. Foto: AP
Lady Gaga på scenen med Metallica til Grammy Awards tidligere på året i Los Angeles. Foto: AP
 

31-årige Gaga - med det borgerlige navn Stephanie Joanne Angelina Germanotta - offentliggjorde for nylig på sin Twitterprofil, at hun lider af den kroniske sygdom fibromyalgi, der er kendetegnet ved smerter i musklerne, træthed og nedsat fysisk udholdenhed.

Fibromyalgi er ifølge dansk fibromyalgi-forening en sygdom, som rammer mellem 1 til 3 procent af befolkningen. Ni ud af ti af de ramte er kvinder.

1 af 2 Skærmbillede / Netflix
2 af 2 Man kommer til at vente lidt på at se Lady Gaga spankulere rundt i de københavnske gader i sine opsigtsvækkende outfits. Foto: All Over