Tag med Benjamin Lasnier til Stockholm

Det populære danske YouTube-fænomen viser en dag i en popstjernes liv

Se hvordan Benjamins liv ser ud og hør hans musik i klippet herover.

Han har 12 gange så mange følgere som Medina på Facebook - og 20 gange så mange som Christopher.

Benjamin Lasnier er bare 16 år og har allerede udgivet en sang, en bog og en tøjkollektion (Foto: Philip Davali) Danske kendte 5000 piger skriver til Benjamin hver dag: ’Det er sindssygt’

Og så er 17-årige Benjamin Lasnier aktuel med en ny EP, 'Chill With You'.

Men inden EP'en udkom, var danskeren et smut i Stockholm for at finpudse nogle af sangene - blandt andet den smukke 'Reckless Love'. Det kan du se i tv-klippet herover som er fra MTV's nye streamingtjeneste MTV Play.

- Jeg glæder mig til at vise, hvad jeg har foretaget mig den seneste tid i mine små videoklips. Jeg har brugt rigtigt meget tid på min musik, og jeg glæder mig inderligt til at vise folk resultatet, siger Benjamin Lasnier, der altså bliver fast inventar på appen MTV Play.

Så går det løs med slim. (Pr-foto) Danske kendte Se Benjamin Lasnier blive overslimet

Benjamin Lasnier har tidligere fortalt, at han har brugt sin enorme følgerskare som et visitkort til pladeselskaberne.

Og ikke uventet stod selskaberne i kø for at signe den unge vejlenser. Den første sang, 'Love You Out Loud' er blevet afspillet over en million gange på YouTube.

Benjamins største idol er Michael Jackson. 'Det er utroligt, hvordan en mand kan gøre så meget,' siger Benjamin. (Foto: Philip Davali) Underholdning Kom tæt på Benjamin Lasnier: Det vildeste en pige har gjort er...

6 kommentarer
Vis kommentarer