The Rolling Stones til Danmark

Rullestenene gæster endnu engang Danmark, hvor de naturligvis optræder på landets største stadion

Ronnie Wood, Keith Richards, Mick Jagger og Charlie Watts kommer til København til oktober. Senest, de besøgte Danmark, var i 2014.

DK MusikNYT Roskilde vil ikke garantere old boys-rock hvert år

The Rolling Stones drager i oktober og november på endnu en turné.

Denne gang er det de europæiske stadions - herunder Parken i København - der står for skud. Koncerten på Østerbro finder sted 3. oktober.

Samfund De vilde luksus-suiter: Her er Danmarks mest ekstravagante hotel

Turneen har fået navnet 'Stones - No Filter' og følger op på bandets turné i Sydamerika sidste år, der kulminerede med den historiske koncert i den cubanske hovedstad Havana. De europæiske fans kan glæde sig til en sætliste med klassikere som 'Gimme Shelter', 'Paint It Black', 'Jumpin Jack Flash', 'Tumbling Dice' og 'Brown Sugar', men også nye tracks og overraskelser fra gruppens omfattende bagkatalog vil kunne opleves til koncerten, oplyses det i pressemeddelelsen, der desuden lover en 'en storslået produktion og en spektakulær scene'.

De fire glade rock-veteraner er tilsyneladende ikke færdige med at rocke de store scener. Foto: Universal
De fire glade rock-veteraner er tilsyneladende ikke færdige med at rocke de store scener. Foto: Universal

Charlie Watts - den legendariske musiker har udsendt flere jazzplader. Foto: AP INTL. MusikNYT Rullesten udgiver album med dansk band

- Hej folkens, så kommer vi. Vi ses derude!!!!, lyder det i pressemeddelelsen fra guitarist Keith Richards, der suppleres af den tilsyneladende uopslidelige frontmand Mick Jagger, der glæder sig til endnu en tur på landevejen:

- Jeg er vildt begejstret over at skulle turnere i Europa dette efterår og gense nogle velkendte steder og besøge nogle, hvor vi aldrig tidligere har været.

Stones lagde senest vejen forbi Danmark i 2014, da de gav koncert på Roskilde Festival. Bandet spillede i mere end to timer, og koncerten endte i et festfyrværkeri

Billetsalget starter 17. maj klokken 10.00 via ticketmaster.dk

Billetterne komme til at koste fra 550 kroner.

Keith Richards er - imponerende nok - stadig i fuld vigør. Foto: AP
Keith Richards er - imponerende nok - stadig i fuld vigør. Foto: AP