Tinderbox slipper heftigt hovednavn

Fyns ambitiøse festival præsenterer den tyske gruppe Rammstein i Odense næste år

Till Lindemann fra Rammstein anno 2009 - bandet er berygtet for vilde sceneshows. (Foto: Kenneth Meyer)
Till Lindemann fra Rammstein anno 2009 - bandet er berygtet for vilde sceneshows. (Foto: Kenneth Meyer)

Det kommer næppe til at gå fredeligt for sig i Tusindårsskoven i Odense, når Rammstein til sommer indtager Fyns nye store festival Tinderbox.

Arrangørerne har netop afsløret, at metalbandet fra Berlin optræder som hovednavn på festivalens første dag, torsdag 23. juni.

Det 21 år gamle orkester er navnlig kendt for deres voldsomme og vildt spektakulære liveshows, der er blevet fyret, futtet og trykket af på danske scener mange gange.

Heil Rammstein!

Rammstein har gennem årene optrådt i København samt på Roskilde Festival, Skive Festival og i Herning.

Gruppen genoptog for nyligt samarbejdet efter en pause, som frontmand Till Lindemann brugte på at udgive album med projektet Lindemann.

Rammstein bryder stilheden

Rammsteins tilstedeværelse på Tinderbox vil nok i øvrigt give talrige metalfans hovedbrud, for metalfestivalen Copenhell afvikles i København på de samme tre dage, som Tinderbox finder sted.

Dog spiller Copenhells hovednavn Black Sabbath lørdag 25. juni, så man kan altså se både Rammstein og Black Sabbath ved køb af endagsbilletter.

Legendarisk band rocker Danmark

Desuden er det i dag offentliggjort, at Iron Maiden besøger Jyske Bank BOXEN i Herning tirsdag 21. juni, så på dansk jord kan man dermed opleve selveste Iron Maiden, Rammstein og Black Sabbath i løbet af blot fem dage.

Billetsalget til Tinderbox er startet - se mere på Tiinderbox.dk