Tivoli-fadæse til eksklusiv Beck-koncert

Der blev ved en fejl solgt for mange billetter til mandagens surprise-koncert med den amerikanske superstjerne Beck

Beck gav den fuld gas på Smukfest. Netop nu spiller han 'intimkoncert' i Tivoli. (Foto: Philip Davali)
Beck gav den fuld gas på Smukfest. Netop nu spiller han 'intimkoncert' i Tivoli. (Foto: Philip Davali)

Se også: Anmeldere: Beck i topform var højdepunkt på Smukfest

ANMELDELSE: Se også: Badutspringer Beck

Natten til søndag spillede den amerikanske superstjerne Beck koncert på Smukfest i Skanderborg som et af de absolutte hovednavne.

Han høstede anmelderroser i spandevis - blandt andet fem funky stjerner i Ekstra Bladet - så da det søndag blev annonceret, at han mandag aften ville spille en eksklusiv intimkoncert i glassalen i Tivoli, var der ingen tvivl om at de relativt få billetter ville blive revet væk.

Det blev de i allerhøjeste grad også, da billetsalget blev skudt i gang klokken 10.00 i morges. I følge Tivolis stolte programchef Rune Erbst Ledet blev billetterne solgt på blot fire minutter.

Nu viser det sig så, at billetsalget måske gik lige lovlig hurtigt.

I hvert fald måtte en del af de heldige billetindehavere gå forgæves, da de mandag aften forsøgte at komme ind til koncerten. Selv om de havde helt gyldige billetter, som de personligt havde både købt og betalt, var der ingen kære mor, da koncerten gik i gang uden alle billetindehavere indenfor dørene.

- Der har desværre været en fejl i vores billetsystem, der har gjort, at der uden vores viden er blevet solgt nogle billetter, der ikke skulle have været solgt. Det er vi naturligvis dybt, dybt kede af. Vi er meget ulykkelig over situationen. Jeg kan kun beklage dybt. Det er en af den slags fejl, der bare ikke må ske. Det er rigtig skidt. Vi har en fantastisk kunstner i haven, og at det her så skulle se, det er ikke til at bære, siger Rune Erbst Ledet til Ekstra Bladet.

Frustrerede Beck-fans, der ikke kan komme ind til den koncert, de har købt billet til. (Privatfoto)
Frustrerede Beck-fans, der ikke kan komme ind til den koncert, de har købt billet til. (Privatfoto)
 

Ondt i hjertet
Den uheldige situation skyldes efter sigende, at der er blevet solgt et mindre antal ståpladser, selv om der til denne koncert slet ikke må være stående publikum.

- Jeg har helt ondt i hjertet over det. Det er frygteligt som koncertarrangør at skulle være vidne til det. Vi har prøvet at strække os så langt, vi kunne, men af sikkerhedsmæssige årsager, så kan vi simpelthen ikke løse det for alle, siger Rune Erbst Ledet og fortsætter:

- Vi har fået løst det for langt de fleste, men der er stadig en håndfuld, der ikke kan blive plads til - og så er der selvfølgelig nogen, der er gået i vrede, hvilket vi ikke kan gøre noget ved.

De berørte billetindehavere vil blive kompenseret med andre koncertbilletter, billetter og turpas til Tivoli og desuden få pengene tilbage for billetterne.

Ifølge en fan, som Ekstra Bladet har været i kontakt med var der flere end 20, der uden at vide var mødt op med ugyldige billetter. Det lykkedes dog Tivoli at hjælpe syv af de uheldige fans, mens mindst 16 måtte gå forgæves.

1 af 2 
2 af 2 Beck gav den fuld gas på Smukfest. Netop nu spiller han 'intimkoncert' i Tivoli. (Foto: Philip Davali)
85 kommentarer
Vis kommentarer