Topband udsat for tyveri i Aarhus

Nogle har haft lange fingre på NorthSide, hvor Incubus har fået stjålet en helt særlig ting

Incubus spillede fredag eftermiddag, hvor solen bragede ned over de mange festival-gæster. (Foto: Per Lange)
Incubus spillede fredag eftermiddag, hvor solen bragede ned over de mange festival-gæster. (Foto: Per Lange)

Mange bands har helt særlige traditioner, når de er på turné. Dette gælder i hvert fald Incubus, der fredag eftermiddag spillede på NorthSide Festival i Aarhus.

De tegner og skriver på duge i løbet af deres turné og sælger dem efterfølgende til fans for at samle penge ind til velgørenhed. Men nu er de i hvert fald en i underskud.

Det skriver bandet på sin Facebook-profil.

Folk strømmede mod udgangen, efter regnen havde silet ned i flere timer på NorthSide Festival. (Foto: Per Lange) DK MusikNYT Udvandring fra sjaskvåd Aarhus-festival

Forsangeren Brandon Boyd på en tidligere koncert i marts i år. (Foto: AP)
Forsangeren Brandon Boyd på en tidligere koncert i marts i år. (Foto: AP)
 

- Tak Danmark og NorthSide Festival! Vi havde en fantastisk tid og skabte mange minder i går, skrev de lørdag på deres Facebook og tilføjede den ærgerlige besked:

- Desværre blev vores borddug, som vi tegner på hver dag og har arbejdet på i fem måneder, stjålet fra backstageområdet.

Og en fan undrer sig over, at det overhovedet er muligt at få stjålet noget fra det eksklusive-område, hvor alles armbånd bliver tjekket grundigt inden indgang.

Joachim, Emil og Alexander udgør Scarlet Pleasure, der spiller 16.30 på NorthSide. (Foto: Per Lange) DK MusikNYT Scarlet Pleasure før koncert: Vi er vildt nervøse

NorthSide Festivals pressefolk var i hvert fald ikke blevet orienteret om tyveriet, da Incubus offentliggjorde det for deres fans og følgere.

- Hvor har du læst det henne? :-), skriver de til den undrende Jenny, hvorefter de takker hende for headsup med beskeden om, at de har talt med security-folkene, som vil være opmærksomme på sagen.

Festivalen er ellers forløbet fredeligt og problemfrit - hvis man da ser bort fra al den regn, der fald hele lørdag - og politiet har ikke været på hårdt arbejde i dét område.

Jim Reid fra The Jesus and Mary Chain, der spillede 'Psychocandy' med mere i Aarhus. (Foto: Per Lange) Koncert-anm. Tilbage i rockens elektriske stol

- Det er foregået meget stille og roligt, og der har ikke været noget, hvor det har været nødvendigt at tilkalde os. Så lad os da håbe, at det fortsætter sådan, siger vagthavende ved Østjyllands Politi Per Bennekov.

Incubus håber, tyven får dårlig samvittighed og afleverer dugen tilbage.

- Det er at fratage organisationer hårdt tiltrængte midler. Hvis du tog den og føler, at det var en mindre gennemtænkt handling, så kontakt os venligst, skriver de og lover:

- Vi vil ikke dømme dig. Vi vil endda betale for forsendelsen. Please returner vores kunst, så vi kan færdiggøre det og hjælpe med at rejse penge til velgørenhed. Vi ved, du har det i dig.

Antony Hegarty - englænderen havde svære arbejdsbetingelser i drivvåde Aarhus. (Foto: Per Lange) Koncert-anm. Håbløst: Hovednavn regnede væk

12 kommentarer
Vis kommentarer