Torsdagens Skanderbabe: Numsen giver mig sejren

Du skal have personligheden på plads, hvis du skal have held hos Josefine, der er single

Her kan du lære Josefine endnu bedre at kende

Du kan se Josefine i klippet herover artiklen

Du kan komme langt med charme, selvtillid og lækkert hår hos dagens Skanderbabe, Josefine, men har du været et smut forbi fitness-centret, øges dine chancer for at tiltrække den kønne Aarhus-piges opmærksomhed.

Singesilden takker ikke nej til lidt muskler på en eventuel partners krop, men hun understreger dog, at udseendet ikke er det vigtigste hos det modsatte køn.

- En god personlighed, det synes jeg, er det vigtigste, lyder det fra den spritnye student, der fejrer huen  på Smukfest, hvor hun ikke er bleg for at feste for fuld udblæsning,

DK MusikNYT - 5. aug. 2015 - kl. 20:11 Onsdagens Skanderbabe: Jeg kysser for en tyver!

20-årige Josefine er glad for titlen som dagens Skanderborgbabe, og chancen for at løbe med titlen som 'Årets Skanderbabe', der søndag kåres efter en læserafstemning, er glimrende, vurderer den lyshårede jyde.

- Jeg er en glad pige. Jeg er frisk og smilende, fortæller siger Josefine, der peger på en helt særlig kropsdel, når spørsmålet kommer til hendes største force.

- Måske min numse, den får jeg i hvert fald en hel del komplimenter for, forklarer hun.

DK MusikNYT - 5. aug. 2015 - kl. 20:11 Onsdagens Skanderbabe: Jeg kysser for en tyver!

Josefine går op i sin krop, som holdes ved lige med solid træning, og udsigten til lidt ekstra sul på kroppen efter en heftig festival, kan godt bekymre hende en lille smule.

- Så må jeg jo bare træne, når jeg kommer hjem. Man skal have lov til at hygge sig på festival, lyder det afslappet fra den åleslanke kvinde

Du kan stadig når at blive 'Årets Skanderbabe'. Se med her:
I 2013 løb Camilla med titlen som 'Årets Skanderborg-babe'. (Foto: Rasmus Baaner) DK MusikNYT - 31. jul. 2015 - kl. 12:00 Er du årets Skanderborg-babe?

Her kan du se onsdagens Skanderbabe, Michelle.

Badesøen koger! Se Smukfests gæster køle kroppen ned her