TV: Her stormer de koncertområdet

Klokken 17 onsdag fik tusindvis af festivalgæster adgang til blandt andet den ikoniske Orange Scene, da portene til koncertområdet blev slået op

Se festival-gæsterne løbe mod Orange scene

Det plejer ikke at gå stille for sig, når årets Roskilde Festival for alvor bliver skudt i gang med åbningen af selve festivalpladsen og dermed den største og ikoniske scene: Orange.

Det skete onsdag eftermiddag klokken 17, og traditionen tro blev det ikke helt stilfærdigt. Dog var de 'tumult-agtige' scener, som man har set tidligere år, ikke at finde.

DK MusikNYT Første mand ved Orange: Spiderman gør det igen!

Orange Scene indtages onsdag aften af blandt andre danske 'The Minds of 99' og amerikanske Pharrell Williams - og særligt sidstnævnte lokker mange festivalgæster ind på pladsen.

Og selvom den populære rapper først går på scenen klokken 22, benyttede mange besøgende utvivlsomt eftermiddagens stormløb mod Orange til at komme først i køen til aftenens koncert.

Campingarealet har været åbent siden lørdag, hvor gæsterne har festet og drukket til den helt store guldmedalje.

DK MusikNYT Dumt eller smart? Disse gadgets fylder Roskilde

Nu gælder det så den musikalske del af Roskilde-legene, der - udover de førnævnte - byder på navne som Muse, Disclosure, Nicki Minaj og ikke mindst den tidligere Beatle, Paul McCartney.

Se med i toppen af artiklen, hvordan det gik, da koncertområdet blev åbnet.

Herunder kan du se, hvor vildt det gik for sig, da gæsterne holdt den 'sidste' store fest på campingområdet:

Herunder kan du se onsdagens Roskilde-babe:

4 kommentarer
Vis kommentarer