Udsolgt! 'X Factor'-Martin hitter igen

Billetterne til sangerens debutkoncert under navnet Saveus blev flået væk på få timer

Saveus alias 23-årige Martin Hedegaard er flyttet fra Ørum i Midtjylland til København. (Foto: Copenhagen)
Saveus alias 23-årige Martin Hedegaard er flyttet fra Ørum i Midtjylland til København. (Foto: Copenhagen)

Martin Hedegaard forsvandt næsten ligeså hurtigt, som han dukkede op, da jyden i en alder af blot 15 vandt den første udgave af 'X Factor' i 2008.

Men nu er Martin Hedegaard pludselig tilbage - med succes.

(Foto: Benjamin Kürstein) DK MusikNYT 'X Factor'-Martin er tilbage: Sådan lyder han nu

Under navnet Saveus optrådte sangeren, der for nyligt blev 23, i fredags til  Danmarks Radios prisuddeling 'P3 Guld' med det selvkomponerede nummer 'Levitate Me’.

YouTube er forskellige versioner af klippet samlet set mere end 300.000 gange allerede, og singlen markerer sig også positivt på iTunes og Spotify.

DK Album-anm. Martin helt uden x-faktor

I går offentliggjorde Saveus sin første koncert, der finder sted i Jazzhouse i København mandag 30. november, og alle 300 billetter blev solgt på få timer.

Der er nu arrangeret ekstrakoncert torsdag 3. december i hovedstadens omtrent dobbelt så store Lille Vega - billetsalget er netop startet her

En talsmand for Saveus siger til Ekstra Bladet, at den tilbagevendte popstjerne for tiden arbejder på et album, der dog ikke forventes at udkomme før næste år.

Frontmand Kristian Leth har fået lidt mere styr på sit ustyrlige stemmebånd. (Foto: Per Lange) Koncert-anm. Lidt for Lethkøbt

Martin Hedegaard flyttede til København i 2013, og han har diskret givet lyd fra sig de senere år i form af blandt andet en optræden på Jelling Musikfestival med The William Blakes samt sporadisk samarbejde med Shaka Loveless og Christopher.

Sangerens første album, 'Show the World', blev solgt i omkring 100.000 eksemplarer, hvilket gør ham til den vinder af 'X Factor', der i særklasse har opnået størst popularitet.

1 af 2 Coveret til Saveus' single 'Levitate Me’, der må siges at være lettet på både YouTube, Spotify og iTunes.
2 af 2 Saveus alias 23-årige Martin Hedegaard er flyttet fra Ørum i Midtjylland til København. (Foto: Copenhagen)
27 kommentarer
Vis kommentarer