Annonce:
Annonce:

Undskyld (smat)so!

Hans største hits ligger måske nogle år tilbage, men L.O.C. kunne stadig spille op til en fest på Grøn Koncert, hvor regnen ikke havde skræmt publikum væk

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

I et land, der er kronisk højt i statistikkerne over dem, der drikker mest alkohol, er det måske ikke politisk korrekt at rappe, at man gerne vil drikke sin hjerne ud.

Men det var ikke desto mindre, hvad Liam O’Connor gjorde, da han trådte ind på ’Grøn Scene’ for at spille sin sidste koncert ved dette års Grøn Koncert i Valbyparken. Og publikum valgte at stemme i – flere havde måske også drukket gode portioner af hjernen ud i det fadøl, der lystigt flyder ud af hanerne på festivalpladsen.

L.O.C. er efterhånden gået fra at være en gadedreng til gademand, men selvom han går mod de fyrre år, så kan han stadig smide rim om bitches – og det kan ikke diskuteres.

Annonce:

Både mænd og kvinder var godt våde, men det var nu næppe manden på scenen, der kunne tage æren for det. Det kunne i stedet tilskrives det skybrud, der kort forinden var skyllet ind over pladsen. En anden, der også var blevet våd kort før koncerten var såmænd Mads Langer. Han kunne dog ikke give regnen skylden, men derimod sine egne tvivlsomme evner udi kunsten at bælle øl.

Da han blev inviteret på scenen for at drikke en halv liter øl af en såkaldt øl-bong, endte det meste ud over hans trøje i stedet. Ikke den mest heldige optræden, han har haft på en scene, men den unge popsmed tog det dog med et smil.

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen
 

Publikum sagde ikke nej
Der er ingen tvivl om, at det især er de ældre numre fra rapperens bagkatalog, der fik publikums stemmebånd i gang. Feminismen blev et kort øjeblik gemt væk, da kvinderne ivrigt brølede ’undskyld so’ – en tekst som L.O.C. passende kunne have ændret til ’smatso,’ efter regnvejret havde gjorde Valbyparken til mere mudder end græs.

Skyerne og regnen var dog gemt langt væk under rapperens koncert, hvor solen i stedet skinnede nedover publikum. En sand, dansk sommerdag – dybt uforudsigelig.

Helt så uforudsigelig var L.O.C.’s koncert ikke.

En stærk start. En blød midte. Og en stærk afslutning.

Annonce:

- Vi sagde aldrig nej, synger L.O.C. i ’Frk. Escobar,’ der rundede rapperens Grøn Koncert af, og publikum sagde da heller ikke nej til Aarhus V-ordsmeden denne aften. Hvis en koncert skal vurderes ud fra, hvor stor en fest tilhørerne har, så er der ingen tvivl om, at L.O.C. søndag aften leverede en toppræstation.

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: