Utroligt flop af dansk megaband

HITLISTE-NYT: Volbeat solgte 48.000 billetter i Parken, men de kan ikke sælge showet som liveplade

Volbeat cementerede deres status som Danmarks største rockband i Parken - der er dog gået ged i deres nye liveplade. Foto: Finn Frandsen
Volbeat cementerede deres status som Danmarks største rockband i Parken - der er dog gået ged i deres nye liveplade. Foto: Finn Frandsen

Volbeat skrev historie i 2017, da de som det første danske band gav koncert i Parken.

Samtlige 48.000 billetter blev tilmed solgt på sølle seks dage.

Kaspar Boye Larsen og Michael Poulsen på Parkens  scene i fjor - næste sommer spiller Volbeat på Ceres Park i Aarhus. Foto: Finn Frandsen DK Album-anm. For latterligt: Volbeats kæmpe brøler

Noget kunne dog tyde på, at fanskaren ikke havde en god oplevelse i København. Forsvindende få er i hvert fald interesseret i ’Lets’s Boogie! Live from Telia Parken’, der som titlen antyder er en koncertoptagelse fra sommeraftenen på nationalstadionet.

Udgivelsen blev lanceret op til julesalget i fjor og strøg direkte ind på albumlistens førsteplads, men allerede ugen efter dumpede den ned som nummer 30 og holdt kun to uger i top 40.

For evigt på top 40
Selvom liveplader generelt sælger dårligere end studiealbum, så klarer ’Lets’s Boogie! Live from Telia Parken’ sig markant ringere end Volbeats seneste succesalbum, 'Seal the Deal & Let's Boogie'.

Det udkom i juni 2016 og har tilbragt 124 uger i top 40 - skiven indtager i øjeblikket 21. pladsen. Den indeholder hittet 'For evigt', der blev spillet flittigt under VM i håndbold for nyligt.

Michael Poulsen og Volbeat optrådte for 48.000 fra klokken 21:15 til 23:30. Foto: /ritzau/Finn Frandsen Koncert-anm. Historiske Volbeat: Masser af stjerner!

Volbeat arbejder for tiden på deres syvende studiealbum, som de forventes at udsende senere i år.

Den sjællandske rock-kvartet giver endnu en dansk stadionkoncert på Ceres Park i Aarhus 29. juni. Der er stadig billetter.

Suverænt soundtrack
Lady Gaga og Bradley Coopers soundtrack til 'A Star Is Born' er for femte uge i træk nummer et på albumlisten, mens duoens hit, 'Shallow', tilbringer sin anden uge på toppen af singlecharten.

Backstreet Boys brager ind på førstepladsen i USA med albummet 'DNA', der må nøjes med en placering som nummer 31 i Danmark. Boybandets koncert i Royal Arena på Amager 8. juni er for længst udsolgt.

Lukas Forchhammers trio er enormt populær herhjemme, hvor 77.000 fans oplever deres miniturné med arenashows. 
Foto: Ivan Riordan Boll DK MusikNYT Lukas Grahams brøler går verden rundt

Ugens højest placerede nyhed herhjemme er rapperen XXXTentacions posthume 'Members Only, Vol. 4' på 25. pladsen.

Se den aktuelle danske albumliste og singlechart på hitlisten.dk

Begge lister medregner fysisk og digitalt salg samt streaming.

Volbeat fyldte Parken, men få fans har åbenbart lyst til at genopleve showet hjemme i stuen. Foto: Finn Frandsen
Volbeat fyldte Parken, men få fans har åbenbart lyst til at genopleve showet hjemme i stuen. Foto: Finn Frandsen
 

107 kommentarer
Vis kommentarer