Vagter og politi afbryder Kim Larsen-koncert - Kaos på Smukfest

Pladsen foran rytmescenen er lige nu så trang, at vagter og politi har afbrudt koncerten

Se video af menneskemængden her

Står du ved Rytmescenen eller har oplevet de kaotiske tilstande? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

Kim Larsen er åbenbart en langt mere populær, end bookerne havde troeet.

Hans koncert på Rytmescenen er netop blevet afbrudt, fordi pladsen foran scenen er blevet for trang og folk bliver klemt.

Både vagter og politi er til stede og gelejder folk ud fra området samt sikrer, at der ikke kommer flere Kim Larsen-fans ind op pladsen.

- Der er ikke sket noget, men vi er bange for, at der vil ske noget, hvis vi ikke lukker nu. Folk kommer ud og siger, de er blevet klemt, fortæller en af vagterne til Ekstra Bladet.

- Der er mange mennesker, der gerne vil se koncerten, og det har skabt tryk på. For meget tryk, lyder det fra vagchefen ved Sydøstjyllands Politi til TV2.dk.

- Der var for mange mennesker til Kim Larsen-koncerten. Det var ikke en enkelt situation, der gjorde, at Kim Larsen blev afbrudt, men sikkerhedspersonalet gjorde opmærksom på, at der var for mange mennesker, siger Smukfests pressechef, Poul Martin Bonde til Ritzau.

Ifølge festivalens formand, Claus Visbye, var koncerten afbrudt i fem minutter, hvor sikkerhedspersonalet lukkede for indgangspassagen til koncerten.

- Der var tætpakket. Vi har tjekket de mest snævre passager, og tilbagemeldingen er, at alle har det godt. Vi har ikke fået tilkendegivelser om, at gæster har fået trykskader eller på anden måde er kommet til skade, og vi plejer at få de meldinger med det samme, siger Claus Visbye.

Ekstra Bladet følger sagen...

Står du ved Rytmescenen eller har oplevet de kaotiske tilstande? Send os dit tip på 1224@eb.dk eller SMS 1224 (alm. takst)

41 kommentarer
Vis kommentarer