Vejret truer NorthSide lørdag

Lørdagsgæsterne skal nok huske deres gummistøvler på Aarhus-festivalen

NorthSide Festival 2014. (Foto: Per Lange)
NorthSide Festival 2014. (Foto: Per Lange)

Der er lovet høj sol over Aarhus og over 20 grader fredag, når NorthSide Festival klokken 12.00 lukker portene op til tre dage med fadøl og musik. Men det varer måske ikke særlig længe. I hvert fald ikke hvis man skal tro DMIs prognoser.

For allerede lørdag vil vejret ifølge DMI vende, og regnen vil sile ned over de 30.000 mennesker på festivalområdet, der ligger i udkanten af Aarhus.

- Vores prognoser har de sidste par dage været rimelig entydige. Det ser ud til, vi får regn lørdag, fortæller Mogens Rønnebek, der er vagthavende ved DMI.

NorthSide Festival 2014. (Foto: Per Lange) DK MusikNYT NorthSide melder udsolgt

Sam Smith under en koncert i Los Angeles - briten har haft en kometagtig karriere det seneste år. (Foto: AP) DK MusikNYT NorthSide mister hovednavn

Artiklen fortsætter under billedet...

Screendump fra DMI's hjemmeside.
Screendump fra DMI's hjemmeside.
 

Ifølge ham vil det starte med at regne op ad lørdag formiddag og vare hele dagen, indtil det stilner af sidst på eftermiddagen.

- Sådan siger prognoserne i hvert fald. Men så ser det ud til at blive rimelig fint vejr igen om søndagen, fortæller han.

DMI får nye prognoser to gange i døgnet, og disse bliver selvfølgelig mere og mere sikre, jo tættere vi nærmer os weekenden. Men de sidste par dage har prognoserne altså desværre entydigt peget på en regnfuld lørdag.

Grace Jones er ikke bange for at vise sin krop frem. (Foto: Joel Goodman/LNP/REX) INTL. MusikNYT Se NorthSides topnavn optræde topløs

Tidligere i dag meldte festivalen ud, at den for tredje år i træk har udsolgt af partout-billetter. Endagsbilletter til både fredag og lørdag er også udsolgt.

Dermed er den eneste mulighed for at komme med til festivalen ved at sikre sig en af de sidste endagsbilletter til søndag eller en af de få resterende kombibilletter, der både giver adgang til både NorthSide og Danmarks Grimmeste Festival, der afvikles i dagene 30.-31. juli og 1. august.

Årets udgave af den aarhusianske Festival er den sjette i rækken.

Amerikanske Anthony and the Johnsons med Antony Hegarty i front slår pjalterne sammen med Aarhus Symfoniorkester. (Foto: Benjamin Kürstein) DK MusikNYT NorthSide klar med plakat og nyt hovednavn

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik her, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

9 kommentarer
Vis kommentarer