Venne-rabat har hjulpet Tinderbox

Arrangørerne oplyser, at der nu er solgt 19.000 billetter til den fynske musikfestival

Robbie Williams er blandt hovednavnene på Tinderbox, som  finder sted i Odense fra 26-28. juni. (Foto: Linda Johansen)
Robbie Williams er blandt hovednavnene på Tinderbox, som finder sted i Odense fra 26-28. juni. (Foto: Linda Johansen)

Den såkaldte venne-rabat har hjulpet på billetsalget til Tinderbox-festivalen, der nu lykkeligt melder, at de har rundet 19.000 solgte billetter.

Ifølge arrangørerne bag er salget af billetter eksploderet den seneste måneds tid.

Og nu har de så endeligt trukket en streg i sandet for, hvor mange gæster, der kan komme ind og høre Robbie Williams og The Prodigy.

Robbie Williams er blandt hovednavnene på Tinderbox, som  finder sted i Tusindårsskoven fra 26-28. juni. (Foto: Polfoto) DK MusikNYT Tinderbox giver pludselig rabat

- Med tillæg af musikere, crew, frivillige, gæster og ansatte til festivalen, så har festival-ledelsen besluttet, at der kun sælges yderligere 6.000 billetter for at sikre, at folk får den bedst mulige festivaloplevelse, meddeler de i en pressemeddelelse.

Ekstra Bladet har talt med kommunikationschefen hos Tinderbox og spurgt, hvorfor loftet netop er sat ved 25.000. Til det svarede han:

- Vi kunne godt have huset flere, hvis vi havde bygget pladsen til det. Men på et tidspunkt bliver man nødt til at sætte en grænse. Og det er det, vi hele tiden har sagt var vores mål, så nu sætter vi simpelthen hen bare hegnet her.

- Der bliver god plads, og det vil vi gerne have - så det bliver en kvalitetsfestival, svarer kommunikationschef Ole Dreyer til Ekstra Bladet.

Mike Patton fra californiske Faith No More, der er blandt hovednavnene på Tinderbox sidst i juni. (Foto: Polfoto) DK MusikNYT Tinderbox: Vi håber at gå i nul

- Er det et tilfredsstillende billetsalg?

- Ja. Det er, hvad vi håbede på.

- Hvor sandsynligt er det, at I når målet?

- Det er meget sandsynligt. Det føler vi os fortrøstningsfulde i forhold til. Vi kan se, hvad vi sælger om dagen, siger han og bekræfter, at den såkaldte vennerabat har hjulpet på billetsalget.

- Det er ikke planen, at der skal komme flere rabatter.

NorthSide og den kommende Tinderbox-festival rekrutterer begge cirka 5000 frivillige. Til sammenligning arbejder flere end 30.000 hvert år frivilligt på Roskilde Festival. (Polfoto: Janus Engel) DK MusikNYT Tinderbox: Vi betaler for de frivillige

Brian Nielsen (i midten) er glad for, at billetsalget er begyndt at rykke. (Polfoto: Ida Munch)
Brian Nielsen (i midten) er glad for, at billetsalget er begyndt at rykke. (Polfoto: Ida Munch)
 

Festivalen erkender, at det har været lidt sløjt med billetsalget. Men det mener de selv, at der er en god forklaring på.

- Vi har godt kunnet mærke, at der hos nogle har været en tilbageholdenhed omkring en ny festival i Odense, men det synes jeg er både naturligt og forventeligt, når festivalen endnu ikke har fundet sted, og derfor er det ekstra dejligt at se den fart, salget har haft i den seneste tid, udtaler festivalchefen Brian Nielsen i pressemeddelelsen.

Han forventer stadig røde tal, når festivalen er afholdt, men ser de første år som en investering i festivalens fremtid.

- Der er ingen tvivl om, at vi er mere end på rette vej, og det er skønt, siger festivalchefen.

Brian Nielsen (i midten) har tilsyneladende ikke helt glemt den skepsis hans nye festival blev mødt med fra flere af de øvrige danske festivaler. (Polfoto: Ida Munch) DK MusikNYT Surt opstød fra Tinderbox

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

5 kommentarer
Vis kommentarer