Annonce:
Annonce:

Vennerne tilsvinede musikken: Populær sanger droppede alt

Den tidligere Ukendt Kunstner-rapper og sanger Hans Philip fik sandheden om nyt album serveret råt for usødet af kammeraterne - og smed så 10 nærmest færdige numre i skraldespanden

Hans Philip på AiaSound Festival på Amager i august, hvor han gav en koncert, Ekstra Bladets Thomas Treo anmeldte til én sølle stjerne. Foto: Per Lange
Hans Philip på AiaSound Festival på Amager i august, hvor han gav en koncert, Ekstra Bladets Thomas Treo anmeldte til én sølle stjerne. Foto: Per Lange
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Ekstra Bladets musikanmelder Thomas Treo kunne ikke lide, hvad han hørte, da den ellers populære sanger og rapper Hans Philip spillede koncert på AiaSound Festival på Amager i august.

Han kaldte således musikeren for 'en helt uduelig fiduskunstner'.

Sidst i september udgav musikeren så pludselig et dobbeltalbum med 18 nye numre, der måske falder bedre i Treos smag.

Det vil tiden vise.

Det krævede dog en masse kasseret musik, før 34-årige Hans Philip nåede så langt. Det skriver Soundvenue, som talt med musikeren.

Skrottede helt album
Ifølge mediet valgte Hans Philip således tilbage i foråret at skrotte et helt album med 10 næsten færdige numre.

Annonce:

Ifølge Hans Philip var de ellers et slags oprør - en reaktion - på folks høje forventninger, efter at han som P3-darling havde haft flere af sine numre i heftig rotation på kanalen, ligesom et af 2020's største hits var hans samarbejde med Kesi på ørehængeren 'Blå Himmel'.

Til Soundvenue fortæller Hans Philip, at numrene var tunge og lavet ud fra en devise om, at han ville være ligeglad med, hvordan folk ville modtage det.

Årsagen til at alle numrene blev skrottet, var derfor ikke engang Hans Philip selv, men derimod hans venner, som ikke brød sig om resultatet.

- Jeg følte, jeg var et rigtig godt sted i marts i år. Jeg følte, den var der. Så kom Tais og Oscar, som har produceret mange af tingene, til Los Angeles. De hørte det album, jeg havde skitseret, og var sådan: ’Det er dårligt. Det er ikke så godt. Lav det om!’, fortæller Hans Philip til Soundvenue, der i denne uge barsler med et langt interview med Hans Philip.

Det nye dobbeltalbum med de 18 tracks er med andre ord lavet på rekordtid, idet Hans Philip først gik i gang med arbejdet, da det tidligere materiale var kylet langt væk.

Annonce:

Hans Philip var tidligere den ene halvdel af duoen Ukendt Kunstner, der hittede med numre som 'Gennem byen', 'Overleve' og 'Neonlys'.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Hvordan foregår brylluppet i 'Gift ved første blik'? Det afslører to af deltagerne i ugens udgave af 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: