Verdens lykkeligste fan? Her møder hun Take That

Sara Jakobsen blev den heldige vinder af EKSTRA's konkurrence om et eksklusivt møde med boybandet - se hvor tæt hun kom på sine idoler

30-årige Sara Jakobsen har været fan af det britiske boyband Take That i mere end 20 år. Torsdag aften gik hendes største ønske i verden i opfyldelse. Her fik nemlig lov til at møde de tre tilbageværende medlemmer af Take That ved en særlig 'meet'n'greet'-sammenkomst, som hun havde vundet adgang til gennem en konkurrence i Ekstra Bladets EKSTRA-univers.

Se også: Take That: Tag den Robbie!

Nerverne sad lidt udenpå tøjet i minutterne, inden Sara og søsteren Rebekka, skulle ind og møde Gary Barlow, Howard Donald og Mark Owen, forklarede hun bagefter.

- De var simpelthen så søde og gode til at få os til at slappe af i deres selskab. Fuldstændig, som jeg havde forventet, fortæller Sara Jakobsen, der udover at få taget billeder sammen med idolerne samt autografer og knus, også nåede at overrække de tre briter et personligt brev.

- Jeg havde skrevet til, hvor meget deres musik har betydet for mig, især i perioder i mit liv, hvor jeg har haft det lidt svært.

Var det lige præcis Take That du allerhelst ville møde, eller ville du i virkeligheden hellere have mødt Obama, Paven eller Madonna?

- Det var LIGE præcis dem, jeg har drømt om at møde, siden jeg var ni år gammel. Der er ingen i hele verden, jeg hellere ville møde.

- Nu har jeg så mødt dem. Måske kommer der en eller anden tomhedsfornemmelse om et par dage, men lige nu er det bare fantastisk, sagde Sara Jakobsen efter mødet med Take That.

Vidste du, at du som abonnent på EKSTRA får adgang til unikke fordele såsom meet&greets med store stjerner, gratis e-bøger, rabatter, konkurrencer og invitationer til særlige arrangementer? Derudover får du masser af eksklusive artikler hver dag og adgang til hele Ekstra Bladets avisarkiv.

Læs mere her: eb.dk/ekstra/fordele

3 kommentarer
Vis kommentarer