Vinnie Who udgiver discount-musik

Popdrengen lader Tiger-butikkerne stå for salget af sit nye album, 'Harmony'

Vinnie Who på Roskilde Festival i 2013. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
Vinnie Who på Roskilde Festival i 2013. (Foto: Claus Bjørn Larsen)

Vinnie Who - der borgerligt hedder Niels Bagge - går nye veje for at sikre det fysiske salg af sit kommenede album, 'Harmony', som udkommer den 30. marts.

I stedet for at cd'erne og vinylpladerne kommer til at stå og samle støv i de traditionelle pladebutikker, mens brugerne downloader og streamer på livet løs, har hans pladeselskab, Fake Diamond Records, indgået en aftale med Tiger-forretningernes pladeselskab, Tiger Music, om salg af albummet i Tigers 415 discount-butikker, der er spredt ud over 25 lande.

Vinnie Who blev så overvældet af Orange Scenen, at han glemte teksten. (Foto: Claus Bjørn Larsen) DK MusikNYT Vinnie Who til sig selv: Tag dig sammen!

De to pladeselskaber og Vinnie Who selv tror så meget på projektet, at de på forhånd har trykt 20.000 cd'er og 10.000 vinyler.

- Det fysiske salg er faldende i branchen, og da muligheden bød sig for at lave et første optryk på i alt 30.000 enheder, og dermed nå en helt ny målgruppe, tøvede vi ikke, lyder det fra Kristian Nyholm, der er Label Manager hos Fake Diamond Records, i en pressemeddelelse.

Da Vinnie Who første gang hørte idéen, var han ikke imponeret.

- Jeg tror egentlig, jeg sagde, 'hvad fanden har du gang i'. Et par timer senere ringede jeg tilbage og sagde, at det var en fantastisk ide. Prøv at tænke over det: Nu udkommer min musik i 25 lande i 415 butikker til en pris, alle kan være med på. Det er en stor mulighed for mig, at Harmony når så bredt ud, siger han i pressemeddelelsen.

'Harmony' kommer på cd til at koste 30 kroner, mens albummet på vinyl kan købes for en halvtredser.

Vinnie Who i et af meget få intense øjeblikke tidligt torsdag aften. (Foto: Claus Bjørn Larsen) Koncert-anm. Store Orange åd stakkels lille Vinnie

0 kommentarer
Vis kommentarer