Annonce:
Annonce:

Volbeat om megasucces: Vi kan ikke fatte det

Bandet skriver dansk musikhistorie, når de i august samler tusindvis til kæmpekoncert

Michael Poulsen og Volbeat giver årets eneste europæiske koncert på fynsk jord 1. august. (Foto: Per Lange)
Michael Poulsen og Volbeat giver årets eneste europæiske koncert på fynsk jord 1. august. (Foto: Per Lange)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Der bliver fyldt godt op i Tusindårsskoven på Fyn, når Volbeat 1. august stiller sig på scenen. Allerede nu er der nemlig solgt over 30.000 billetter, og dermed sætter bandet rekord som det danske musiknavn, der har samlet flest mennesker til en enkeltstående koncert i Danmark.

Hos rockbandets forsanger, Michael Poulsen, er begejstringen over at skulle spille for tusindvis af danskere enorm.

- At vi har solgt alle de billetter hjemme i Odense, kan vi næsten ikke fatte. Vi glæder os meget til at få lov til at komme hjem og se ud over det publikum, som har stået der lige fra starten, da vi spillede på små værtshuse for kun 50 mennesker, siger han til Ritzau Fokus.

Volbeat skriver vild musikhistorie

Han understreger, at selvom bandet før har spillet for over 100.000 mennesker på festivaler i udlandet, så er det altid noget specielt at give koncerter i hjemlandet.

Annonce:

- Hvis det stod til os, spillede vi hele tiden i Danmark. Jeg kan huske et år, hvor vores management sagde, at vi ikke ville komme til at spille i Danmark, og der sad vi alle sammen og surmulede. Vi glemmer ikke, hvor vi kommer fra, og vi er meget taknemmelige over den store interesse for os derhjemme, siger han og forklarer, at bandet på det tidspunkt havde spillet mange koncerter i hjemlandet og derfor var nødt til også at koncentrere sig om udlandet, hvor de var efterspurgte.

Turnerer i USA
Volbeat turnerer i øjeblikket i USA og er desuden i gang med at skrive en ny plade. Koncerten i Odense bliver bandets eneste koncert på europæisk grund i år, og Volbeat lover, at danskerne bliver ekstra forkælede.

- Lige nu spiller vi bidder af et nyt nummer, når vi optræder i USA. Men hele nummeret venter vi med, til vi står på scenen i Danmark. Amerikanerne får halvdelen, og danskerne får det hele. Det kan også være, at vi spiller to nye numre, nu må vi se, siger Michael Poulsen.

Dansker topper hitliste i USA

Udover Volbeat kommer koncertgæsterne i Tusindårsskoven også til at opleve andre bands. Det fortæller Michael Poulsen, der sammen med resten af bandmedlemmerne selv står for at finde supportbands. Hvilke navne, der ellers skal optræde, er dog endnu ikke på plads, fortæller han.

Annonce:

- Vi har faktisk ikke booket nogen endnu, og det er ikke, fordi vi ikke har lyst. Vi har haft rigtig mange bands på tale, men lige nu er vi inde i en periode, hvor alle bands spiller festivaler, så der er faktisk ikke så mange, som er ledige, siger han. Han og resten af bandet er dog fortrøstningsfulde og regner med at hive to bands med sig til koncerten i Odense.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: