Annonce:
Annonce:

Volbeat skiller vandene: Fra 'kæmpe kiks' til 'stor magtdemonstration'

Ekstra Bladets Thomas Treo kalder Volbeats koncert for et historisk kiks, mens flere koncertgængere og andre anmeldere knap har forladt Tusindårsskoven af ren begejstring

Ifølge Thomas Treo havde Michael Poulsen en skidt aften, men to andre anmeldere er langt fra enige (Foto: Per Lange)
Ifølge Thomas Treo havde Michael Poulsen en skidt aften, men to andre anmeldere er langt fra enige (Foto: Per Lange)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Det danske rockband Volbeat er et levende bevis på, at en koncert kan opleves vidt forskelligt.

Ekstra Bladet havde sendt Thomas Treo på skovtur for at anmelde Danmarks største band sammen med de 34.999 andre tilskuere, der havde fundet vej til Tusindårsskoven på fyn.

Og han var langt fra imponeret over Michael Poulsen og co.

- Det kan godt være, Volbeat har fået en folkelig masseappeal som afløserne for Gasolin’ og D-A-D, men musikalsk formår de slet ikke at matche forgængernes hjemmedyrkede kreativitet, kække charme og umiskendeligt flabede danskhed.

- I en underligt harmløs og forudsigelig forestilling skrålede Michael Poulsen ustandseligt om det vilde vesten og alskens djævle. Vildt og djævelsk blev det dog kun i korte glimt, skrev Thomas Treo i sin anmeldelse.

Historisk: Kæmpe kiks af Volbeat

Men det er langt fra alle, der er enige i det.

Annonce:

788 af Ekstra Bladets læsere har givet koncerten fem stjerner, ligesom i øvrigt Fyens Stiftstidendes musikanmelder Simon Staun. Han kalder bandet for varmblodet.ud af seks stjerner.

- Volbeat levede fuldt ud op til forventningerne, og det er til dato den bedste Volbeat-koncert, som jeg har hørt. Jeg var rørt her til aften, men jeg var ikke helt rørt til tårer, mener Simon Staun.

BT's Steffen Jurgensen er også voldsomt begejstret over rockfesten i skoven og løber tør for stjerner i sin anmeldelse. Han giver Volbeat seks ud af seks mulige og kalder bandet for 'Vanvittige vældige Volbeat'.

- Den koncert er vitterlig én af de største magtmanifestationer, jeg har set noget dansk band massere masserne med herhjemme. Jeg har måske nok set Volbeat bedre rent teknisk, men jeg har aldrig set dem levere med et overskud, som de gjorde her.

Op mod 37.000 tilskuere havde fundet vej til Tusindårsskoven på Fyn (Foto: Per Lange)
Op mod 37.000 tilskuere havde fundet vej til Tusindårsskoven på Fyn (Foto: Per Lange)
 

- I et land, hvor vi ikke er meget for store armbevægelser, favner Volbeat imponerende vidt. . . og så med noget så grimt som hård rock. Det er fandeme smukt!, skriver BT.

Annonce:

Komplet idiot
Det er langt fra første gang, at Thomas Treo dele vandene, når han har været til koncert. På Facebook får den da heller ikke for lidt fra forargede tilskuere, der ikke har samme holdning som Ekstra Bladets anmelder.

- Musikken er det daglige Coke for størstedelen af befolkningen. Og vi har ikke længere Barbie Girl og Aqua og prale med. Til gengæld har vi Volbeat. Der i to timer, leverede store dele af deres bagkatalog, som det nye. De leverede scenografi og lys, sjældent set leveret af et dansk band. Og pyroteknik og fyrværkeri som kun eliten kan levere. 37.000 mennesker fra 30 lande, havde en fantastisk fest, skriver blandt andre Danny Liliendal om Treos anmeldelse på Ekstra Bladets Facebook-side.

Også Fran Erik Hjorhøy var gladere for skovturen end Thomas Treo.

- Fedeste koncert ever. Jeg var også til AC/DC i Roskilde, og Volbeat på Refshaleøen, men denne koncert var langt bedre end begge, skriver han.

Se endnu flere kommentarer på Ekstra Bladets Facebook-side.

Er du årets Skanderborg-babe?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: