Annonce:
Annonce:

Volbeat skriver dansk musikhistorie

Ingen hjemlige navne kan sælge koncertbilletter som det sjællandske succesorkester

Michael Poulsen i spidsen for Volbeat, der i august kommer til at spille for over 25.000 publikummer på Fyn. (Foto: Per Lange)
Michael Poulsen i spidsen for Volbeat, der i august kommer til at spille for over 25.000 publikummer på Fyn. (Foto: Per Lange)
Annonce:
Følg Musik
Følg DK MusikNYT

Volbeat bare vokser og vokser og vokser.

Til sommer skriver gruppen sig ind i historien som det danske musiknavn, der har afholdt en enkeltstående koncert for flest publikummer på hjemlig grund.

Volbeats eneste show i Europa i 2015 finder sted i Tusindårsskoven ved Odense lørdag 1. august, og der er på nuværende tidspunkt solgt over 20.000 billetter til showet.

Det bekræfter bandets bookingagent Jesper Frydenlund overfor Ekstra Bladet.

Ny vild triumf for Volbeat

Han vil ikke afsløre det præcise antal, som dog ifølge Ekstra Bladets oplysninger allerede nærmer sig hele 25.000, selvom der er et halvt år til, at den historiske begivenhed finder sted.

Tusindårsskoven er i øjeblikket ved at blive renoveret med henblik på afviklingen af den nye festival Tinderbox i juni, og Volbeat venter med at beslutte sig for koncertens publikumskapacitet til de er klogere på pladsens endelige udformning:

Annonce:

- Vi skal have en klokkeklar skriftlig tilkendegivelse fra Odense Kommune, så vi ved, hvordan pladsen kommer til at se ud. Derefter kan vi foretage nogle målinger, så vi kan sikre os, at alle de mennesker, vi har lyst til at sælge billet til, får en god oplevelse, siger Jesper Frydenlund.

Utrolige Volbeat overgår sig selv

I fjor samlede Volbeat 17.500 i København og 20.000 i Horsens til kæmpe sommerkoncerter, og sjællænderne er efterhånden så populære, at det slet ikke virker urealistisk, at de ville kunne fylde Parken i forbindelse med deres kommende album.

- De ville sagtens kunne fylde Parken. Men hverken bandet eller os, der arbejder tæt sammen med dem, har haft gode koncertoplevelser i Parken, så på den måde er det ikke en del af vores planlægning, udtaler Jesper Frydenlund.

Volbeat trak 17.500 fans ud på Refshaleøen i København sidste sommer. (Foto: Per Lange)
Volbeat trak 17.500 fans ud på Refshaleøen i København sidste sommer. (Foto: Per Lange)
 

Volbeat skriver i øjeblikket nye numre, men opfølgeren til ’Outlaw Gentlemen & Shady Ladies’, der udkom i foråret 2013, udsendes næppe før 2016.

Volbeat: Bovlamme på hjemmebane

’Outlaw Gentlemen & Shady Ladies’ blev kvartettens endegyldige gennembrud i USA, hvor albummet opnåede en for danske forhold yderst sjælden placering i Top 10.

Annonce:

Volbeat scorer guld i USA

Volbeat har turneret ekstremt flittigt i USA de senere år, og succesdrengene drager atter rundt på de nordamerikanske landeveje fra april til juni.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: