Volbeats sanger: Jeg tror på ånder

Frontmand Michael Poulsen bruger voodoo til at komme i kontakt med sin døde far

Volbeats bandleder Michael Poulsen dyrker det spirituelle på sjællændernes kommende album. (Foto: Thomas Sjørup)
Volbeats bandleder Michael Poulsen dyrker det spirituelle på sjællændernes kommende album. (Foto: Thomas Sjørup)

Volbeats frontmand Michael Poulsen afslører i et interview med en canadisk radiostation, at han tror på ånder.

Det skriver metalsitet Blabbermouth.

Den danske rockstjerne citeres for at sige, at han har haft overnaturlige oplevelser:

- Det er en af de væsentlige grunde til, at jeg tror på åndeverdenen. I mit liv har der været så mange forskellige tilfælde, hvor jeg er stort set hundrede procent overbevist om åndeverdenen, forklarer Poulsen.

Michael Poulsen i spidsen for Volbeat, der på Fyn gav årets eneste koncert i Europa. (Foto: Per Lange) Koncert-anm. Historisk: Kæmpe kiks af Volbeat

Sangerens fascination af det paranormale har påvirket Volbeats kommende album, 'Seal the Deal & Let's Boogie', der udkommer 3. juni.

Til radiostationen Live 105 siger Poulsen blandt andet:

- Der er et par sange, der flirter lidt med voodoo, men det er slet ikke et tema. Jeg vil snarere kalde det et spirituelt album, for teksterne er meget spirituelle. De er ikke religiøse, for vi er ikke troende, men vi tror på den åndelige verden.

Michael Poulsen fra Volbeat, der spillede fra klokken 21.38 til 23.27. (Foto: Per Lange) Koncert-anm. Volbeat: Bovlamme på hjemmebane

'Seal the Deal & Let's Boogie' indeholder sangen 'Marie Laveau', der er opkaldt efter en af New Orleans' mest berømte udøvere af voodoo.

- Den handler dog ikke så meget om hende, men mere om, at jeg prøver at vække hende til live for at bruge hendes spirituelle kræfter til at komme i kontakt med min døde far, oplyser sjællænderen.

Volbeat turnerer i Europa henover sommeren, og gruppen kan opleves på Tinderbox i Odense 24. juni og på Nibe Festival 29. juni.

Coveret til Volbeats sjette studiealbum, 'Seal the Deal & Let's Boogie', der udkommer 3. juni.
Coveret til Volbeats sjette studiealbum, 'Seal the Deal & Let's Boogie', der udkommer 3. juni.
 

8 kommentarer
Vis kommentarer