'X Factor'-stjerne i ny blodig video

Sophia Nohr måtte bruge en skarp kniv for at få det ægte dramatisk look frem

Instruktør og fotograf: Stefan Kragh / Tekst: Sophia Ziegler Nohr og Jesper Hofmann Lindahl

I 2015 banede Sophia Nohr sig for første gang vej ind i de danske stuer, da hun deltog i ’X Factor’. I februar måned var hun tilbage, da hun stillede op ved Dansk Melodi Grand Prix 2016.

Sophia Nohr blev som barn anbragt på døgninstitution, der udsatte børnene for overgreb. (Foto: Mogens Flindt) Event & Kultur Grand Prix-sangerinde: Svigtet og anbragt

Nu er den smukke sangerinde klar med helt nye toner – og ikke mindst med en musikvideo, der ikke er for sarte sjæle.

'Welcome to the list' er navnet på Sophia Nohrs nye single. Sangen bliver i musikvideoen fortalt gennem et makabert trekantsdrama, der er optaget i Sankt Gertruds Kloster i København. Og uden at sige for meget, kan det vist godt afsløres, at det hele ender blodigt.

Heldigvis er Sophia Nohr ikke bange for at ofre sig for at få de perfekte billeder i kassen. Da en af scenerne til videoen skulle i optages, skulle der bruges noget, der lignede blod.

- Vi prøvede med forskellige ting, rødvin blandt andet. Men det fungerede overhovedet ikke, så jeg fandt en kniv ude i klosterets køkken og så sprittede vi den af. Så ja det er ægte blod, og det er endda mit eget, fortæller Sophia Nohr i en pressemeddelelse.

TV Ærlig X Factor-deltager: Jeg kommer fra ret dårlige kår

Sangerinde fortæller, at sangen er blev til i et frustreret forsøg på at gebærde sig som ny kunstner i musikbranchen:

- 'Welcome to the list' er min måde at sige fra overfor de mennesker der ikke havde reelle hensigter i den her branche. Selvom tillid og bedrag også er noget jeg har personlige erfaringer med i mit kærlighedsliv, blev det tydeligt for mig, mens jeg skrev nye sange, hvor svært det er at finde rundt i musikverdenen, som jo først og fremmest er et økonomisk marked. Sangen handler derfor mest om at kunne sige fra på en intelligent og velovervejet måde. Som ny kunstner har man ikke samme anciennitet, som de mere etablerede, og derfor er det også lettere for branchefolk at udnytte det ulige magtforhold der udspiller sig, når man gerne vil frem med sin musik, sin kunst, sit hjerteblod, siger hun.

Læs mere om Sophia Nohr her.

Der er både ægte blod og hjerteblod i Sophia Nohrs 'Welcome to the list'. Kom til premiere på videoen herover.

Sophia Ziegler tror, at hendes livserfaring vil hjælpe hende i X Factor. Foto: Mogens Flindt TV Ung X Factor-mor: Jeg er mønsterbryder

Sophia Nohr som nu så ud, da hun deltog ved Dansk Melodi Grand Prix i Horsens i februar måned. (Foto: Mogens Flindt)
Sophia Nohr som nu så ud, da hun deltog ved Dansk Melodi Grand Prix i Horsens i februar måned. (Foto: Mogens Flindt)

Sophia blev landskendt, da hun deltog i 2015-udgaven af 'X Factor'. (Foto: Jan Unger)
Sophia blev landskendt, da hun deltog i 2015-udgaven af 'X Factor'. (Foto: Jan Unger)

Videoen findes hos Vevo.

6 kommentarer
Vis kommentarer