Ydmyg poptrio: Vi vil arbejde os op

Scarlet Pleasure melder allerede nu klar til at spille igen på næste års Tinderbox

Scarlet Pleasure åbnede ballet på Tinderbox. Foto: Per Lange
Scarlet Pleasure åbnede ballet på Tinderbox. Foto: Per Lange

Siden 8. klasse har Emil Goll, Alexander Malone og Joachim Dencker drømt om at blive stjerner i musikkens verden. Og som de samlede kræfter i Scarlet Pleasure, må de siges at være godt på vej.

Fredag eftermiddag spillede de dagens åbningskoncert på den fynske festival Tinderbox, og ifølge bandet selv var det så stor en succes, at de er klar til at komme igen næste sommer.

Emil Goll fra Scarlet Pleasure, som for en måned siden udgav karrierens første album. (Foto: Per Lange) Koncert-anm. For lækre til P6: Smertefrit vokseværk

- Vi er Tinderbox-jomfruer, så det var super fedt at spille her. Vi var sat til klokken to om eftermiddagen, så det var sjovt at se, hvordan publikum voksede i løbet af koncerten, efterhånden som folk kom til. Vi håber på at kunne spille lidt senere næste år, for det kunne give en helt vild atmosfære, siger den danske trio.

Drengene tør godt at drømme stort. Blandt andet fordi drengedrømmen om at indtage Orange Scene på Roskilde Festival går i opfyldelse i næste uge. Men der er stadig plads til ydmyghed hos trioen, som giver shows i hele landet sommeren over i kølvandet på debutalbummet 'Youth is wasted on the young'.

- Vi er jo stadig nye i branchen, så selvfølgelig skal vi bevise os selv. Vi er bare sindssygt glade for at få lov at være her. Derfor er det fair nok, at vi spiller tidligt i år, og så må vi arbejde os op, fortæller de.

Hele sommersæsonen er tætpakket med spillejob for Scarlet Pleasure, men Tinderbox er et af de eneste tidspunkter, hvor trioen også får lov at lege helt almindelige festivalgæster.

- Man er ikke længere væk fra at slå igennem end en sang, men man er heller aldrig bedre end sin sidste koncert, lyder det fra bandet. (Foto: Anthon Unger) DK MusikNYT Vores debut er et langt samleje

- Vi glæder os til at komme ud og drikke noget hvidvin og være en del af det hele. Ved andre festivaler har vi været nødt til at tage af sted lige bagefter, og det er lidt et antiklimaks. Vi har prøvet at sidde på en færge halvanden time efter vores koncert og møde folk, der var blandt publikum, og det er lidt syret, siger Scarlet Pleasure.

Da gruppen turnerede sidste år, var der rigelige mængder alkohol indblandet, indrømmer de. Men nu er ansvarsfølelsen vokset i takt med de mange spillejob, og derfor holder de unge mænd igen med de våde varer.

- Sidste år var lidt sløret, fordi vi havde mange tømmermænd. Vi leverede måske ikke hver gang, når vi så stod på scenen, men nu føles det faktisk rigtig godt at holde fokus på at give folk en god oplevelse. Selv om vi måske lyder lidt kedelige, forklarer de.

Arbejdsmentaliteten betyder samtidig, at de ikke regner med at pleje tømmermænd før i næste uge, når Roskilde-koncerten er overstået. De har nemlig givet sig selv lov til at holde ferie for første gang i fire år, hvor de hver især skal ud at rejse med deres bedre halvdele. Dog har forsanger Emil Goll et godt råd til de festivalgængere, der skal overleve flere dages druk på de danske festivaler.

De tre finalster bestående af gruppen Embrace og solisterne Reem og Alex skal alle synge med store stjerner. (Foto: Mogens Flindt) X Factor Popstjerner hjælper finalister i X Factor

- Det plejer at fungere ret godt for mig at starte dagen med noget koldt vand i hovedet, lidt at spise og så hurtigt i gang med at drikke den første øl. Man skal reparere sig selv med alkohol, og selv om det nok ikke er det, Sundhedsstyrelsen går ind for, så er det vores bedste råd, siger sangeren.

0 kommentarer
Vis kommentarer