Annonce:
Annonce:

Grin og gråd med Adele

Skæg og ballader på veldrejet koncertoptagelse fra musikårets helt store stjernesucces

Adele - omsider kan alle opleve den populære englænder live. (Foto: AP/Joel Ryan)
Adele - omsider kan alle opleve den populære englænder live. (Foto: AP/Joel Ryan)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. Album-anm.

Adele: 'Live at The Royal Albert Hall' (XL/Playground) Udkommer mandag 28. november

Adele har solgt over tolv millioner eksemplarer af ’21’, men forsvindende få af alle dem, der købte verdens mest populære album i 2011, har haft mulighed for at opleve soulpop-sensationen live.

DIVA-DRØMME MED ADELE

Hun har nemlig fortrinsvis optrådt relativt små intime steder som eksempelvis københavnske Store Vega, der trods navnet ikke er større, end at der kun kan være 1500, og her i efteråret aflyste Adele endda adskillige shows på grund af en operation i halsen.

Men minsandten om alle nu ikke alligevel kan komme til koncert med den 23-årige englænder, for den kombinerede dvd/cd-udgivelse ’Live at The Royal Albert Hall’ kompenserer fornemt for stjernens svigt af fanskaren.

Rablende ustyrlig
Adele er malerisk indfanget i den legendariske balsal i hjembyen London, og seancen fra 22. september understreger, at der kun er et splitsekund mellem grin og gråd, når rødtoppen er i rampelyset.

Som i Vega i april er charmøren rablende ustyrlig mellem numrene, og tilsat selvironi og umiskendelig britisk humor er det ’fuckin’’, ’shittin’’ og ’pissin’’, der bliver fyret af fra de brede hofter til publikums lårklaskende begejstring.

ADELE-HIT BANDLYST I DUBLIN

Kvindemennesket kan unægtelig også bruge stemmebåndet, så selv om der er noget melodramatisk ’X Factor’ over fraseringerne, kan man godt forstå, både Adele og forsamlingen tuder, når sangerinden synger bunden ud af ’Someone Like You’.

De mere end tolv millioner kan også trygt investere i ’Live at The Royal Albert Hall’.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: