Annonce:
Annonce:

Kylies party uartig

Kåd Kylie Minogue er tilbage i en uimodståelig charmeoffensiv

Kylie Minogue - musikalsk candyfloss og feberhed disco på nyt album. (Foto: AP)
Kylie Minogue - musikalsk candyfloss og feberhed disco på nyt album. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. Album-anm.

Kylie Minogue: ’X’ (Parlophone/EMI) Udkommer mandag

Inden Kylie Minogue fik konstateret cancer i foråret 2005, blev popprinsessen ramt af en særdeles smittende discofeber, som gjorde ’Light Years’, ’Fever’ og ’Body Language’ til nogle af det nye årtusindes mest opløftende, inciterende og populære partyplader.

Den 39-årige australier er nu helbredt for kræft, men discoen dunker stadig i det lille legeme, og hendes 10. studiealbum, ’X’, er endnu en omgang balstyrisk, baskende døgnfluepop med ubændig drift efter det glitrende dansegulv.

Discokuglen funkler futuristisk over vanedannende ’Like A Drug’, der lyder som en comeback-single fra ABBA, mens neonfarvede ’In My Arms’ burde vinde ethvert Melodi Grand Prix.

Æggende glam
Tempoet sættes ned på slæbende ’Speakerphone’ og suggestive ’Sensitized’, men man når knap nok at vride undertrøjen for sved, før ’One’ glimter som en gayparade på vej op ad nærmeste regnbue.

Dristige ’2 Hearts’ flirter med æggende glampop, men ’All I See’ er derimod et unødvendigt eksperiment med bleg R&B, som så mange andre gør lige så ligegyldigt, og balladerne ’No More Rain’ samt ’Cosmic’ understreger, at miss Minogue er en betydeligt bedre festarrangør end filosof.

Plastic fantastic
Til gengæld fortsætter hun generelt med at være meget mere smart, smækker og stilfuld end Madonna, Britney Spears, Christina Aguilera, og hvad de ellers hedder, og selv om Kylie kvidrer med den mindste stemme i showbusiness, så er der forsvindende få, som kan matche størrelsen på hendes charme.

Plastic fantastic!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: