Plattenslagerne Take That

Det gamle boyband presser citronen med surt resultat på dobbeltalbummet 'Progressed'

Take That - briterne leverer otte nye og overvejende banale numre. (Foto: Getty Images)
Take That - briterne leverer otte nye og overvejende banale numre. (Foto: Getty Images)

Take That: 'Progressed' (Polydor/Universal) Udkommer tirsdag 14. juni Koncerter 15. og 16. juli i Parken, København

Forleden sad noget af Take That på Spinal Tap-manér fast i en robot-lignende tingest under et show i Manchester, og gennem ’Progressed’ sidder gruppen også uskønt fast i deres nyfundne elektroniske udtryk.

TAKE THAT SAD FAST I ROBOT

Dobbeltalbummet indeholder sidste års succesfulde comeback-skive, ’Progress’, samt 35 minutter med otte nye numre, der generelt fremstår som underskudsagtigt overskudsmateriale fra i fjor.

Håbløse bagateller
Det keltisk klingende åbningsnummer, ’When We Were Young’, er dog ligeså overraskende som den futuristiske tone på ’Progress’, men ellers forfalder Take That til blankpoleret tomgang, og navnlig hårdtpumpede ’Beautiful’ og ’Aliens’ er håbløse bagateller.

TAKE THAT BEDRE END FRYGTET

Til tider virker det som om, at Take That tror, de er deres opvarmningsband, Pet Shop Boys, men kvintetten savner basal kløgt og elegance, og man behøver ikke at have stiftet bekendtskab med musikindustrien i mange sekunder for at få en snigende fornemmelse af, at ’Progressed’ blot er et plat og kynisk forsøg på at tvinge nogle ekstra millioner ud af det aldrende boyband.

1 af 2 Coveret til Take Thats delvist nye skive, 'Progressed'.
2 af 2 Take That - briterne leverer otte nye og overvejende banale numre. (Foto: Getty Images)
0 kommentarer
Vis kommentarer