Nyt fra No Doubt: Nej! Nej! Nej!

Der er slet ingen tvivl om, at popgruppens comeback-album er et makværk

No Doubt - er svagt tilbage efter pladepause på hele elleve år. (Foto: AP/Joan Leong)
No Doubt - er svagt tilbage efter pladepause på hele elleve år. (Foto: AP/Joan Leong)

No Doubt: 'Push and Shove' (Interscope/Universal) Ude mandag 24. september

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Poplandskabet har ændret sig dramatisk, siden No Doubt var blandt genrens kommercielle førerhunde med ’Tragic Kingdom’ midt i 1990’erne, og på gruppens første album i hele elleve år, ’Push and Shove’, farer ensemblet da også forvirret omkring som en dinosaur med identitetskrise.

Der er stadig ekkoer af den californiske kvartets flirt med Jamaica-vibrationer, som sprudlede så lystigt gennem hovedværket ’Rock Steady’ fra 2001, men ’Push and Shove’ domineres af en stribe kønsløse og kliniske popnumre, der er anonyme som endnu en vinder af endnu en talentkonkurrence på tv.

’Looking Hot’ dunker derudad på et desperat Crazy Daisy-beat, og vi slipper heller ikke for en powerballade som ’Easy’, mens ’Gravity’ er spjættende Aqua-pop med Gwen Stefanis vrængende lillepigestemme i centrum. Man skulle tro, hun havde haft Lene Nystrøm som coach - eller er det omvendt?

Punkteret festballon
Åbneren ’Settle Down’ pirrer nysgerrighed tilsat et Bollywood-tema, men eksperimentet er halvhjertet, og det dub-boblende titelnummer fungerer også kun til omkvædet punkterer festballonen.

No Doubts medlemmer er for længst rundet de 40, og hvorfor bandet skal tilbage bag disken i poppens slikbutik, svarer de bestemt ikke på med ’Push and Shove’.

Deres største hit hedder ’Don’t Speak’, og det havde nok været bedre, hvis de havde hold kæft i stedet for at gøre comeback.

1 af 2 Coveret til No Doubts nye album, 'Push and Shove'.
2 af 2 No Doubt - er svagt tilbage efter pladepause på hele elleve år. (Foto: AP/Joan Leong)
0 kommentarer
Vis kommentarer