Annonce:
Annonce:

Svensk popstjerne gør det ikke igen

Robyn i uspændende samarbejde med norske Röyksopp på minialbummet 'Do It Agian'

Robin Miriam Carlsson alias Robyn er tilbage efter fire års pladepause. (Foto: Polfoto/Eyevine)
Robin Miriam Carlsson alias Robyn er tilbage efter fire års pladepause. (Foto: Polfoto/Eyevine)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. Album-anm.

Röyksopp & Robyn: 'Do It Again' (Dog Triumph/Warner) Udkommer mandag 26. maj. Optræder lørdag 14. juni på NorthSide Festival

Robyn cementerede sin status som et af Skandinaviens mest medrivende musiknavne på sin fire år gamle ’Body Talk’-trilogi, hvor hun distancerede sig fra talrige andre popprinsesser med forrygende sange, der havde en usædvanlig evne til at gå både i bentøjet og hjertet.

Man kunne simpelthen mærke Robyn, men det kan man for sjældent på blondinens ret farveløse minialbum ’Do It Again’, som den 34-årige hitmager fra Stockholm udgiver i samarbejde med den elektroniske norske duo Röyksopp.

Poptronen tilhører Robyn

Beatmagerne har en uheldig tendens til at almindeliggøre Robyns ofte bevægende vokalpragt, og to 10 minutter lange skæringer pulserer lidt for tilforladeligt på grooves, som danser døsigt på stedet.

Underskøn ballade
Pladens fem numre, der fordeles på 35 minutter, er ellers ganske afvekslende, men househymnen ’Sayit’ virker for standardiseret, mens titelnummeret er en solid discopop-skæring, som Robyn dog har lavet betydeligt bedre.

Imponerende Robyn

På den underskønne ballade ’Every Little Thing’ folder sangerinden imidlertid formatet helt ud, og hvor er det en fornøjelse at opleve en popsangerinde, der vitterligt kan synge pop, så det føles som soul.

Gennemgående er Robyn ikke desto mindre bare endnu en popstjerne på ’Do It Again’, der ikke kun længdemæssigt virker som et uambitiøst mellemspil.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: