Letpåklædt Barbie på krigsstien

Barnestjernen Selena Gomez tager kampen om med poppens mange prinsesser 

Selena Gomez - sangerinden fra Texas savner personlighed i en overbefolket popmanege. (Foto: Polfoto)
Selena Gomez - sangerinden fra Texas savner personlighed i en overbefolket popmanege. (Foto: Polfoto)

Selena Gomez: 'Revival' (Interscope/Universal) Udkommer fredag 9. oktober

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Mens Madonna vakler på poppens trone, slås prinsesserne om at blive den nye dronning i en stadig mere indædt rivalisering.

Rihanna, Nicki Minaj, Taylor Swift, Ellie Goulding, Beyoncé, Lana Del Rey, Britney Spears, Pink, Katy Perry, Miley Cyrus og Lady Gaga er bare nogle af dem, der gerne smider det meste af tøjet for at komme tættere på tronen.

Se også: Selena Gomez: Bedre end Bieber!

Selena Gomez melder sig nu i kampen ved at være næsten nøgen på coveret af karrierens andet soloalbum, ’Revival’, der også i form af letpåklædt musik holder sig til genrens spilleregler.

Det tidligere dydsmønster og Disney-idol, som har dannet par med Justin Bieber, er blevet 23, hvilket dog ikke ændrer på, at hun stadig har svært ved at finde ud af, om hun skal spille sød eller sexet.

Så det bliver hverken til det ene eller det andet.

Pirrende minimalisme
Texaneren forsømmer at finde en selvstændig stil, men hun har derimod fundet flere fængende numre.

En hær af sangskrivere og producere leverer øreguf i form af minimalistisk pirrende ’Hands to Myself’, ’Same Old Love’ og ’Good for You’, hvor rapperen ASAP Rocky medvirker.

Gomez fløjter melodien til elegant pulserende ’Kill Em With Kindness’, som om hun ikke kender til fænomenet problemer, men der findes Barbie-dukker med mere personlighed, hvilket immervæk bliver et problem i længden.

Se også: Ustyrlig Katy Perry sprængte Boxen

Man kan simpelthen ikke mærke latinaen, og når materialet er stereotypt som på pianoballaden ’Camouflage’ og tarveligt dunkende ’Survivors’, så kunne hun ligeså godt være Medina, der havde været kæreste med Christopher.

Det bedste, man kan sige om Gomez’ chancer for at blive popdronning, er, at de andre prinsesser også minder mere om ’Kejserindens nye klæder’ end majestætisk talent på høje hæle.

1 af 2 Coveret til Selena Gomez' nye 'Revival', der udsendes i både en standardudgave og flere luksusversioner.
2 af 2 Selena Gomez - sangerinden fra Texas savner personlighed i en overbefolket popmanege. (Foto: Polfoto)
12 kommentarer
Vis kommentarer