Overlaber blærerøv

Drakes talent er næsten ligeså stort som hans ego. Og det er gigantisk

Drake - rapperen fra Toronto får hjælp af blandt andre Jay-Z og Sampha. (Foto: Polfoto)
Drake - rapperen fra Toronto får hjælp af blandt andre Jay-Z og Sampha. (Foto: Polfoto)

Drake: 'Nothing Was the Same' (Republic/Universal) Udkommer mandag 23. september

Som de fleste andre indenfor hiphop så er Drake en blærerøv, men modsat mange andre, så har han noget at have selvglæden i, og hans tredje album, ’Nothing Was the Same’, er bare ikke til at stå for.

Den 26-årige canadiers største bedrift er, at han formår at gøre sin narcissisme interessant. Drakes sensuelle kærlighedssange kredser dybest set om, at han skal beslutte, hvorvidt han bør lede efter den næste stripklub eller ægte kærlighed.

Se også: Drake: Lummer laban

Charmøren nærmer sig skamløst forrykt og lummerperverst R. Kelly-terræn, men han formidler sine absurde kvaler tilsat et overlabert flow og et intimt croon, der er rigeligt til at få de minimalistiske produktioner til at smyge sig ud af højttalerne som ren øreguf.

Balladerne står i kø som groupierne ved Drakes koncerter, og det er næsten for meget af det gode på et album med få udfald.

Se også: Raplende storhedsvanvid

Ikke desto mindre er ’Too Much’ mod slutningen en underskøn sjæler med rørende gæstevokal af Sampha, og Drake bryder med balladerne midtvejs i form af smækre ’Hold On, We’re Going Home’, der nærmest er en rendyrket popsang.

Det kan godt være, at Drake har hovedet langt oppe i røven, men det er noget nær umuligt ikke at ryste den langsomt til tonerne af hans forbløffende luksushiphop.

1 af 2 Coveret til Drakes 'Nothing Was the Same', der fortrinsvis er produceret af Noah '40' Shebib.
2 af 2 Drake - rapperen fra Toronto får hjælp af blandt andre Jay-Z og Sampha. (Foto: Polfoto)
1 kommentar
Vis kommentarer