Annonce:
Annonce:

Røv N' Nøgler

Længe frygtet psykose fra de sørgelige rester af Guns N' Roses, der skyder med løst krudt på sagnomspundne 'Chinese Democracy'

Axl Rose - eller er det ham fra Simply Red? - efter 17 års pladepause er Guns-diktatoren klar med årets hadegave. (Foto: Universal)
Axl Rose - eller er det ham fra Simply Red? - efter 17 års pladepause er Guns-diktatoren klar med årets hadegave. (Foto: Universal)
Annonce:
Følg Musik
Følg INTL. Album-anm.

Guns N' Roses: 'Chinese Democracy' (Geffen/Universal) Udkommer lørdag 22. november

Nogle vil måske mene, at Axl Rose er mere fuld af pis end ved sine fulde fem, men det var nu ikke tosset af freaken at forhale 'Chinese Democracy' så længe, at der er gået hele 17 år siden sidste studieskive med egne numre fra Guns N' Roses.

I mellemtiden har det 46-årige levn som eneste tilbageværende urostifter fra den oprindelige bande lukreret på myten om denne nærmest usandsynligt sagnomspundne skive, og Roskilde Festival havde for eksempel næppe hyret ringvraget, hvis ikke verden stadig turde tro på, at der måske alligevel var et par træffere tilbage i den utilregnelige sværvægter.

Bizarre udskejelser
Og nu udkommer pladen altså minsandten før, at der blev demokrati i Kina, og har den så været ventetiden værd? Ikke om man havde ventet i 17 minutter.

Annonce:

Som efter Axls tragikomiske optræden på Dyrskuepladsen i 2006 sidder man tilbage med følelsen af at have været vidne til de bizarre udskejelser fra en forvirret galning, der simpelthen ikke længere er i stand til at komponere noget, man kan forveksle med et godt nummer.

'There Was a Time', 'Riad n' the Bedouins' og titelnummeret er såmænd tilforladelig tumult-tonseri, men på rystende rædsomme 'Shackler's Revenge' og 'Better' eksperimenterer Axl med futuristisk isenkram, der får ham til at fremstå som en dement videnskabsmand, der lige har genopfundet The Prodigy.

Hvinende vinkelsliber
Pompøse 'Street of Dreams' er Elton John med heavyhår, og pianoballaden understreger albummets sindsforstyrrede storhedsvanvid og bombastiske bralren, som strækker sig over 14 skæringer på 72 minutter, men så er vi også dækket ind med flamencoguitar og falsetsang på 'If the World'.

Ellers skærer Axls hvinende vinkelslibervokal sig selvfølgelig gennem dette forrykte værk, så man aldrig får lov til at glemme, at personagen er bimmelim, og vent du nu bare 117 år med den næste Axl.

God bedring i øvrigt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Jakob Ellemann spiller hasard med befolkningens retsbevidsthed

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: