Sexgalning i pervers ekstase

Popkunstneren Peaches strutter med underlivet, så det er en overvældende fryd

Peaches - den canadiske anarkist er en særdeles farverig og ublufærdig karakter. (Foto: Daria Marchik)
Peaches - den canadiske anarkist er en særdeles farverig og ublufærdig karakter. (Foto: Daria Marchik)

Peaches: 'Rub' (I U She/Bertus) Udkommer fredag 25. september

Hvad er din bedømmelse?
Tak - Du har givet

Inden Miley Cyrus var en Disney-figur smækkede Peaches sin rå seksualitet i fjæset på alle, der ville lytte til skamløst perverse plader som ’Fatherfucker’ og ’Impeach My Bush’.

Det var der ikke så mange, der ville, men alligevel fortsætter Peaches heldigvis med at bevise, at bare fordi man synger om sit underliv, så behøver man ikke være underlødig.

Se også: Peaches potente porno

Peaches alias den 46-årige canadier Merrill Beth Nisker er en grotesk struttende kunstinstallation, og hendes neonfunklende vision har aldrig lyst skarpere end på karrierens blændende femte album, ’Rub’.

Tilsat politisk motiveret patos nedbryder galningen både musikalsk og seksuel konservatisme med sin ualmindeligt æggende blanding af minimal electro, punk-vrede og hiphoppens heftige grooves.

Lys og skønhed i massevis
Peaches har en attitude som mexicanske fribrydere på bordelbesøg, og hun boltrer sig gennem ’Rub’ med uomtvistelig overbevisning i jagten på ekstatiske beats, der forløser hendes sygt humoristiske og ualmindeligt pirrende sound igen og igen.

Madammen sætter ikke en hæl forkert, og trods simple virkemidler varieres ’Rub’ fra harmdirrende nederdrægtighed på snerrende ’Free Drink Ticket’ til ’Light In Places’, som er en subtilt dunkende disco-basker, hvor hun hævder, at der kommer både lys og skønhed i massevis ud af hendes røvhul.

Se også: Sexkilling i løbetid

Nogen vil nok mene, Peaches har hul i hovedet, men hun sparker ikke desto mindre Cyrus’, Rihannas og Nicki Minajs røv helt af dansegulvet på det formidabelt iørefaldende popnummer ’Dumb Fuck’.

Sådan kan det også gå, når man tænker med kønsorganerne.

1 af 2 Coveret til 42 minutter lange 'Rub', der er Merrill Beth Niskers femte albumudgivelse under navnet Peaches.
2 af 2 Peaches - den canadiske anarkist er en særdeles farverig og ublufærdig karakter. (Foto: Daria Marchik)
6 kommentarer
Vis kommentarer