Svensk sexkilling falder til patten

Sangerinden Tove Lo, der er kendt for at flashe sine bryster, malker tidens poplyd på anonymt album

31-årige Tove Lo, der stammer fra Stockholm, vender tilbage til København, når hun giver koncert i Store Vega 23. marts. Foto: Moni Hayworth
31-årige Tove Lo, der stammer fra Stockholm, vender tilbage til København, når hun giver koncert i Store Vega 23. marts. Foto: Moni Hayworth

Tove Lo: 'Sunshine Kitty' (Island/Universal)

Tove Lo har en gimmick, som skiller hende ud fra flokken af popsangerinder.

Svenskeren blotter sine bryster, når hun giver koncert, men det trick virker ikke rigtigt på plade, så der er hun som alle de andre.

31-årige Ebba Tove Elsa Nilsson stammer fra Stockholm - hun har flyttet grænserne for feministisk adfærd på popscenen. Foto: Per Lange Koncert-anm. Popstjerne viste bryster i Aarhus

På Los nye album, ’Sunshine Kitty’, minder hun faktisk mere om en tam huskat end den sexkilling i løbetid, som ikke kan holde underlivet i ro, når hun står på scenen.

30-årige Ebba Tove Elsa Nilsson alias Tove Lo slog igennem med debutalbummet 'Queen of the Clouds' fra 2015. Foto: Johannes Helje INTL. MusikNYT Sexfadæse for svensk popstjerne

Man skal efterhånden være i familie med Taylor Swift, Katy Perry og Pink for at høre forskel på deres sange, og selv svenskerne har nok svært ved at skelne mellem deres svimlende antal af mere eller mindre enslydende popsangerinder.

Ensretningen skyldes ikke mindst, at det er de samme hitmagerne, der leverer sange til hele bundtet.

Skøn vindermelodi
Lo har blandt andet allieret sig med landsmændene Shellback og Max Martin, der som bagmænd har siddet på toppen af poppen i årevis, og førstnævnte kan stadig skrive en ørehænger.

Shellback bidrager med pladens bedste skæring, ’Glad He’s Gone’, som har en skøn vindermelodi, men fuldtræfferen kunne være sunget af hvem som helst, for Lo evner slet ikke at give nummeret personlighed.

Billedgalleri af Helle Arensbak/Ritzau Scanpix

1 af 12  Tove Lo udførte sin topløse gimmick på Green Stage under den jyske festival NorthSide i juni 2019.
2 af 12 
3 af 12 
4 af 12 
5 af 12 
6 af 12 
7 af 12 
8 af 12 
9 af 12 
10 af 12 
11 af 12 
12 af 12 

Hendes stemme er manipuleret til uigenkendelighed, og man kan simpelthen ikke mærke, hvem hun er. Til sidst er man også komplet ligeglad.

INTL. MusikNYT Svensk popstjerne i vild sexvideo

Melodramatiske ’Mateo’ burde være et bidrag til Eurovision, mens caribiske ’Equally Lost’ er som en paraplycocktail uden alkohol.

Lo har Kylie Minogue med på ’Really Don’t Like U’, men australierens appeal drukner i endnu et kandiseret og klinisk arrangement.

Kylie Minogue på scenen i Italien tidligere på måneden - der var fotoforbud for danske medier i København. Arkivfoto: Splash/Ritzau Scanpix Koncert-anm. Uimodståelig: 152 cm sex og charme

Sange som ’Bad As the Boys’ og ‘Sweettalk My Heart’ er bestemt konkurrencedygtige i den overbefolkede genre. Det siger imidlertid mest om konkurrencen.

Verden over er der en masse unge popstjerner, der burde gribe i egen barm.

Coveret til Tove Los fjerde album, 'Sunshine Kitty', som er lavet i samarbejde med en stribe svenske hitmagere.
Coveret til Tove Los fjerde album, 'Sunshine Kitty', som er lavet i samarbejde med en stribe svenske hitmagere.
 

91 kommentarer
Vis kommentarer