AC/DC-chok: Sanger kan få comeback

Høreskadede Brian Johnson er meget optimistisk efter at have testet ny teknologi

Brian Johnson og guitarist Angus Young fra AC/DC under en koncert i Madrid anno 2015. (Foto: All Over)
Brian Johnson og guitarist Angus Young fra AC/DC under en koncert i Madrid anno 2015. (Foto: All Over)

Brian Johnson er måske alligevel ikke fortid i AC/DC.

Rocklegendernes mangeårige frontmand forlod bandets verdensturne i marts på grund af en alvorlig høreskade, men englænderen åbner nu op for et muligt comeback.

Brian Johnson og Angus Young fra legendariske AC/DC under en stadionkoncert i Madrid i fjor. (Foto: All Over) INTL. MusikNYT Tunghør AC/DC-stjerne søger hjælp

68-årige Johnson er positiv omkring sin fremtid, efter han har haft kontakt til en ekspert i såkaldte øre-monitors.

Stephen Ambrose fra Asius Technologies har udviklet ny teknologi på området, og Johnson er mildest talt begejstret for resultatet, som han netop har testet.

I en pressemeddelelse skriver rockstjernen:

'Det VIRKER. Det virker virkelig, og det kan du ikke argumentere imod. Jeg var rørt og forbløffet over at være i stand til at høre musik igen, som jeg ikke har hørt det i flere år. Jeg kan ikke vente, til det bliver muligt at bruge det i enhver situation fra almindelig kommunikation til at gå på støjende restauranter til at spille livemusik på scenen.'

Johnson afløste ikonet Bon Scott, da han døde i 1980, og Johnson albumdebuterede ved at synge på hovedværket 'Back in Black', der er et af historiens mest succesfulde album med et salg på omkring 50 millioner.    

Axl Rose og Angus Young rockede 60.000 i Portugal - 46.000 venter i Aarhus søndag 12. juni. (Foto: AP) Koncert-anm. Forrykte AXL/DC: Lort N' lagkage

Axl Rose fra Guns N' Roses har overtaget Johnsons plads i AC/DC, der afslutter deres europæiske turne midt i juni i Tyskland - veteranerne rammer Aarhus med en udsolgt stadionkoncert søndag 12. juni.

Sidst på sommeren turnerer AC/DC med Rose i USA. Frontmanden har også en stor nordamerikansk turne linet op med Guns N' Roses.

Rose brækkede foden i foråret, og amerikaneren sad ned, da han for første gang optrådte med AC/DC lørdag 7. maj i Lissabon. Bruddet er dog tilsyneladende ved at være helet, for sangeren har været i stand til at stå op under rockgiganternes seneste koncerter.

Axl Rose og Angus Young under sangerens debut med AC/DC i Portugal 7. maj. (Foto: AP)
Axl Rose og Angus Young under sangerens debut med AC/DC i Portugal 7. maj. (Foto: AP)
 

1 af 2 Angus Young og Brian Johnson samarbejdede i australske AC/DC fra 1980 til tidligere i år. (Foto: All Over)
2 af 2 Brian Johnson og guitarist Angus Young fra AC/DC under en koncert i Madrid anno 2015. (Foto: All Over)
18 kommentarer
Vis kommentarer